OS-final

Sitter med Jonas och kollar på OS-finalen mellan Canada och USA, måste dock erkänna att det inte roar mig speciellt, så jag filurar ut massa annat jag kan göra samtidigt som tvn står på, haha! Känner att det börjar locka allt mer att krypa ner i sängen och sova, för att vakna upp till en ny dag och vecka imorgon :) Men jag sitter snällt brevid min man här ändå, vi får väl se hur länge ögonen orkar med... ;)
Tror den här kissen känner som jag gör nu, skulle kunna somna varstans! :P

love love love

Juste, igår var det min och Jonas dag, så vi började dagen med att duka fram ordentligt med god frukost. Jag bakade scones och sen satt vi bara och åt och pratade och hade det kanon! Sen vart det dags att hjälpa hans morbror och tjej att flytta, så de gjorde vi på dagen. På kvällen tände vi ljus överallt här hemma och dukade upp med gottigheter, kollade Melodifestivalen osv på tv, och bara mööööös ihopkurade under täcket. De kändes för bra må jag säga! Nu är jag hemma från deras hus igen och ska fixa här hemma istället, nödvändigast för min del!
Så, så vare!

Tillslut tappar man bort sig i tankarnas oändliga värld

Hej,
Sitter och har precis förberett en redovisning till veckan och så håller jag på och filosoferar. Finns det ett konstigare ämne än filosofi? Man tänker och tänker men aldrig kommer man fram till något, detta kan göra mig lite smått förvirrad och tillslut blir jag nästintill galen, haha! Menmen, nu ska jag ta en liten promenad och gå till det nyköpta huset och hjälpa till att få ordning där :) Agera flytthjälp m a o.
Ni får ha en fortsatt nice söndag ;) och jag hoppas att ni har tagit er ut i det fina vädret!!

27/2-10, Min och Jonas dag!

Hej allesammans!
Idag firar jag och min älskling 1 år! Kan inte förstå vad det här året har tagit vägen, det har gått så fort, men samtidigt känns det som om vi alltid har vart tillsammans! :) På dagen idag har vi varit flytthjälp så nu ska vi ägna kvällen bara åt varann! <3 Hoppas ni får en mysig kväll, för de SKA vi ha! hihi
Kärlek till er alla! känner mig på ett så glatt humör ;D

Solen är framme och jag njuter av att det snart är helg

Godmorgon,

Sitter i skolan och väntar på att min första lektion ska börja. Jag åkte hit till åtta trots att vi hade eget arbete på lektionen som skulle vart nu, men tänkte att man skulle göra mer nytta om man tog sig till skolan, än att sova bort morgonen hemma :P Nu ska jag skriva på en filosofi/psykologi-uppgift :)

Igår resulterade min bakkväll i galet många chokladbollar och en kladdkaka, godare godast!

Nu håller jag alla tummar att solen vill stanna ihelg så att man kan vara ute mycket! Vår, vår, snälla kom nu!

Ha en bra dag!


Ingen vanlig torsdag

Hej,

Håller på och ska fixa ihop middagen till idag, pasta och köttfärssås blir det! Sen ska jag sätta igång med baket jag har planerat hela dagen, men först nu har jag kommit på vad som ska bakas, tror jag! Blir lite olika gottiga grejor, ska det vara så ska det, ellerhur?! :D

Torsdagar är vanligtvis den värsta dagen på veckan, då skoldagen består av 3 lektioner med med sjuka hål emellan, tycker det är så otroligt störande ibland, men vad ska jag göra, bara gilla lääääääääget! Men för ovanlighetens skull så slapp vi engelskan idag som var min sista lektion så jag slutade vid 13 istället för 16, sååå himla härligt! Nedrans vad glá jag blev, engelska är ju ingen favorit direkt!!

Men nu måste jag fixa vidare med min mat, hära! ;)

Tjingelinkan!

Ps. Jag har bestämt vad mitt sluttal ska handla om, snacka om att jag känner mig typ 184 367 gånger lättare!! Ds.

Fullerulle!! ;)

Skola, skola, skola, hem, rensat garderoben, övat på talet, ätit lite gott! NU: Mot Nattis och vara barnvakt :)

Finally :D

Har precis skrivit klart mitt tal till på onsdag, de blev 3-dagars helg som de var tänkt, men jag var inne på att byta efter middagen, allt med de här kändes bara tråkigt och jag var helt inne på att byta ämne. så arbetet med talet stod still i se sådär tre timmar efter middagen, segt! Men sen har jag skrivit på utan bara h*lvete!! ;)
Köttfärspajen som jag var så fruktansvärt sugen på, byttes ut till pasta och köttförssås istället hehe, de blir aldrig som man tänkt sig :P
Men nu ska jag krypa ner brevid J, finns inget mysigare än att få somna tätt ihop och intill varandra! Ett år på lördag, helt galet!
Sov sött!

Natti!!

Ny vecka, nya tag!

Hej,

Efter en intensiv vecka i förra veckan så tog vi oss till ett ställe där man kan andas ut och slippa tänka på det mesta. Vi har ätit gott som vanligt, umgåtts, sett OS i mängder, hejat, vart lyckliga över medaljerna,  åkt skoter och fått tillbaka orken. Känns super! Hela tiden har vi varit i Svp :)

Den här veckan händer en hel del, åtminstonde är det en hel del att göra. Snacka om att man blir överöst med grejor såhär innan lovet v.10!! Nu är hemresa bokad den 6:e tror jag det var :P ;) haha

V. 8

Måndag: Skriva klart det argumenterande talet om att Införa 3-dagars helg! ;)

Tisdag: Förmodligen vara barnvakt, träna på talet

Onsdag: Hålla talet, (skriva filosofi/psykologi-arbete)

Torsdag: (skriva filosofi/psykologi-arbete)

Fredag: (skriva filosofi/psykologi-arbete)

Helgen: Inga planer än :)

Nu sitter jag och försöker skriva på mitt tal, men har såå svårt att koncentrera mig i skolan, har iallafall alla argument klara och så, så det kommer förmodligen bli enklare att skriva när jag kommer hem :) Men jag ska fortsätta att försöka komma en bit på de här iaf, hehe!

När jag hem ska jag laga köttfärspaj, faaasen va gött de ska bli! haha



PS. SOMMAR OCH SOLIGA DAGAR, LÄNGTAR NI SOM JAG? DS.

 


Godmorgon Fredag :D

Till skillnad från igår så vaknade jag upp som en solstråle idag ;) haha. Men på riktigt var jag jättepigg och kände att det här ska bli en bra dag! Halv åtta steg jag upp och satte igång med frukost, kokade ägg mm. Sen fort in i duschen inna jag väckte Jonas med frukost på sängen! Sicken lyx på en fredag, eller vad?! Nu har vi ätit klart och nu ska jag ta på mig kläder och sen kila iväg till skolan.

Skönt, idag har jag bara en lektion, sen ska jag vara kvar ett tag dock och göra klart ett arbete som jag vill lämna in innan helgen!!!!!!! För sen ska jag njuuuuuta!

Vet inte riktigt vad som händer i helg, har pratats om en tur ner i gruvan, men även Svp, vi får helt enkelt se helt enkelt. Beror på väder och vind höhö.

Nu måste jag ta fart här!

Pussen!


Hungern kryper närmare...

OOOFF vilken dag det har varit idag, så himla seeeeeeeeeeeeg rent utsagt! Hade först en kort lektion sen ett långt håååål, sen en kort lektion sen ett långt håååål till och sen en knapp timmes helt meningslös och supertrist engelska, fy blä för sega skoldagar då man bara vill hem och lägga sig under täcket!
Inatt vaknade jag när Jonas skulle kolla hockey så det blev att vaka en stund med han, men sen lyckades jag somna om igen tack och lov. Det finns inget annat i huvudet på min pojkvän än OS nu, helt galet!!! :O ;) men jag har hört att jag inte är ensam med att känna så haha. Nog för att de är kul att se när det går bra för svenskarna, men de kan jag lika gärna se på sporten dagen efter hehe.
Snart ska jag gå och laga middag, får se vad det blir idag. Imorn har jag iallafall planerat ordentligt kött med klyftpotatis och bea-sås och massor med grönsaker, finns det nå godare? Nej hua jag är hungrig nu, så de är bara börja laga!
Vi höres tamenfan ;)

Jag smet från mitt mission...

Jag var bara tvungen...

Alltså projekrapporter tar lätt kål på en. Man vill ju bara bli klar, nu nu nuuuuuuu typ! Och det värsta är ju att man aldrig blir klar om man inte sätter sig ner och seriöst försöker göra den jäkla rapporten! De är de som stör mig, jag vill ju ta pauser, jag behöver ta pauser, men pauser gör inget gott för rapporten, så är de bara. Fy blä pust och stön!

Tänkte ta mig en paus IALLAFALL och äta en semla snart, och nu ska Anja åka slalom med så de ska få stå på här i bakgrunden!

Hoppas ni får en trevlig kväll! Måste ta tag i j*vla projektet nu igen ;)

Tjingeling!!

Den här får mig att kämpa!! ;)


@ schooooool

Hej,

Sitter och skriver en argumenterande text på eneglska tills imorn. Hade tänkt göra klart den igår men jag blev ju så dålig på kvällen, så jag orkade inte göra någonting. Nu ska det iallafall bli klart!

Idag ska typ halva skolan (okej inte, men nästan känns det som) följa med a-laget på bortamatch i Haparanda även kallat Happis. Blev lite sugen på att följa, men nej jag ska gå mina lektioner och göra projektet senare idag! Duktiga jag!

Så dagen idag:
  
   Skola till 16.20
   Handla
   Göra projektrapport
   Laga mat/Äta middag
   Fortsätta med projektet?
   OS och Anja Pärson
   Mys
   Sova


Hockey 01.30???????? njae... ;)

NU: Åter till engelskan!


Nej nu orkar jag inte mer

KÄNNER MIG HELT SLUT, OCH MIN SÄNG ÄR SÅ FÖRBASKAT SKÖN SÅ JAG TROR JAG SKA DRA MIG MOT DEN NU!
Jag och Jonas fikade för en stund sen, åt dagens semla och OJ vad det var gott! Men jag är helt slut och känner mig uuuurkonstig, som febrig ungefär, men jag vet inte om jag har feber?? Hope nooot! för måste iväg till skolan imorn! Så de så!
Ha en trevlans kväll!

.


Hyllningstal till Semlan, dagen till ära ;)

Vad gjorde jag igår???

 

Jo jag skickade på skoj in mitt tal om semlan till lite olika tidningar...


OCH VAD HÄNDE IDAG??

 

JO, JAG SÅG ATT MITT HYLLNINGSTAL ÄR MED I NSD :D hahahah

 

(detta var alltså en uppgift vi fick på retoriken för några veckor sedan, som jag tyckte var kul! Tro inte att jag är något semmelfreak bara för att jag har skrivit de här talet, DE ÄR JAG INTE ;) men man måste ju leva sig in i tanken om att semlan är världens mästerverk!! Dock kan det väl vara gott med en eller två om året, så idag ska jag äta en minsann!) Se talet längst ner i inlägget :)


Hyllningstal- Semlan

Temla, Semla, Fastlagsbulle, Fettisdagsbulle eller varför inte säga hetvägg? Det är galet vad många namn som förknippas med denna lilla, himmelskt goda bakelse. Men man brukar ju säga att kärt barn har många namn, och det stämmer så väl in på semlan!

För Semlan är unik, Semlan skapar tradition, Semlan ger våra smaklökar en ordentlig upplevelse.

Att lyfta på det florsockerdraperade locket och under skåda grädden i sin finaste form. Att äta en semla, är då en härlig smakupplevelse. Att avnjuta en semla kan göras på många olika sätt, men oavsett hur vi gör så tror jag vi alla kan hålla med om att det är en fantastisk bakelse. Smakerna av vetebullen som är kryddad med kardemumma, mandelmassan i mitten som den fluffiga grädden vilar ovanpå, gör bakelsen till en enastående godbit. Men inte är det väl bara smaken som får semlan att vara så populär, minst lika viktig är synen för vår smakupplevelse, och visst glänser semlan i sitt yttre med.

En god semla lägger sig som bomull kring hjärtat.

Med semlan har vi något att längta efter, fettisdagen, en dag då vi bara ska äta och njuta. En fin tradition vi har och ska bevara! Så svik inte semlan, semlan sviker aldrig dig!



ps. Tycker ni om semlor? ds.


Äntligen!

Åh de har vart nå strul med blogg.se så jag har inte kommit in på bloggen sen igår. Sjukt irriterande då de "la av" under tiden jag har försökt göra om bloggen lite, därför har det vart onödigt stor text osv..fy fy för saker som inte går som man vill haha. Nu verkar det iallafall fungera som det ska!
Har nyss kommit hem från skolan, nu äter jag en banan för att pigga upp mig lite!, så ni vet liksom ;)
Kommer med ett inlägg snart igen, måste bara fixa lite här hemma först!
Ciao!

Helgen va niiiiice ;D

Hej folket,

Lovade ju lite bilder från gårdagen med så här får ni ta er en titt ;)

Man kan ju säga att vi verkligen hade vädret på vår sida, solen sken som bara den :D

Barnet i mig kom fram :P


Jonas och Jag på Alla hjärtans dag <3

Nu ska jag göra Korv Stroganoff till mannen och mig! Ha en trevlig kväll aaaaaaaaaaaallihopa!!



Håltimme

Hej,

Sitter i skolan och väntar på att Matte C ska börja om en timme knappt. Har gått i skolan sedan åtta imorse, och jag som vanligtvis brukar vara helt dööööd på morgonen var pigg för en gångs skull! Kom hit till skolan och fick hålla mitt tal om semlan en gång till, eller alla i gruppen fick det och sen åt vi semlor efteråt. För en stund sen så skickade jag iväg talet till lite olika redaktioner, tänk om det skulle bli publicerat :D hihi

Nu ska jag skriva lite för och nackdelar med att flytta. Det ska bli en argumenterande text som ska lämnas in på engelska i slutet av veckan. Men det känns inte som några problem. Känns som livet börjar klarna ut liite! Kändes som jag skulle gå under av alla måsten i förra veckan!

När jag kommer hem ska jag lägga upp lite bilder till från helgen!

Så vi höres ;)


En speciell söndag :)

Ha en bra ALLA HJÄRTANS DAG!!

Ta hand om varandra!
ps. det bästa med alla hjärtans dag är alla hjärt-godisar man får äta!! Chokladhjärtan och geléhjärtan!!! <3 mmmmumma! ;D ds.

mys och pys

Sitter i Svappis hemma hos Jonas mormor och morfar. Vi åkte hit i morse och kommer vara här tills imorgon eftermiddag/kväll. Så mysigt att bara åka iväg så, här är det mysigt ska ni veta. Jonas mormor är en riktig bull-mormor så vi varvar fikastunder med måltider och lite tid för att slappa eller gå ut i fina vädret. Idag har jag vart duktig och skrivit klart ett inlämningsarbete till nästa vecka, och imorgon ska jag försöka jobba lite med projektet.

Jonas söta lill-kusin Nathalie är med här också, tidigare idag var vi tre ute och åkte skoter. Vi åkte och fotade massa bilder på ett superfint ställe, mitt i ingenstans? typ? men med solnedgången :) Imorn har jag och Nattis tänkt ut att vi ska ta med oss lite varm choklad på skotern, så man kan stanna någonstans och fika ;) Fika får man aldrig för mycket av här!! haha

Nu laddar vi för melodifestivalen (inte för att jag har vart ett så stort fan av de dem senaste åren, men ändå) Sen blir det att kolla lite på OS!

Hahah ni ska veta hur irriterade jag och jonas blev imorse när vi fick reda på att OS-invigningen visades på olika kanaler mitt på dagen idag. För gissa vilka som satte klockan inatt kvart i tre för att se den xD haha. Dock somnade jag om när sverige hade gått in med Foppa i spetsen, med min tappre karl höll sig vaken till klockan sex, då vi ändå skulle upp för att hinna med bussen! Den saken kommer nog inte göras om tror jag, eeeeller? det var ju faktiskt ganska mysigt att sitta ihopkurade under täcket ändå, och fortsätta äta i godisskålen vi lämnade halvfull igårkväll!

Lite bilder från dagen :)


Framme i Svp, en kompis till N var med i början av dagen :)









Huh?

Hej,

Har slutat skolan och ätit lunch. Nu sitter jag kvar här en stund och väntar in gänget som ska gå på marknaden som har börjat idag och är ihelg :)

Senare idag måste jag hem och skriva lite på ett nytt inlämningsarbete jag har fått. Den här helgen ska jag ta vara på när det gäller skolarbeten, försöka iallafall. Känns inte så kul, men jag vet hur skönt jag kommer tycka att det är på måndag. Nu är det bara ge allt det sista innan skolan är slut....4 månader kvar!!!!! ;D

Lutar åt att bli en helg i svappis, inte bestämt än, men en del av helgen iaf!

Mina tankar är på miljoner håll just nu, buhu så nu ska jag gå till min filosofilärare och reda ut lite saker om ett arbete, känns som saker är mer invecklade än vad de behöver vara! Varför inte göra livet lätt för sig?

Nej nu ska jag gå innan ni snurras in allt för långt i min för tillfället förvirrade närvaro haha!

Hejsvejs!


Nu ska jag bara slappa!!!


Vad ska jag göra med mig? ;)

Åh jag är så rolig, eller jag vet inte om rolig är det rätta ordet men.. :P Alltid är det samma grej, jag skjuter upp saker så långt det bara går innan jag tar tag i dem, känner ni igen er?

Sitter och ska skriva rent och klart min bokanalys för "Allt för min syster" nu, men gosh vad jag är seg i starten, helt hopplös!! Men för tredje gången gillt idag ska jag nu göra detta klart nu. När jonas kommer hit efter sin träning så har han lovat att baka chokladbollar! Han ska bevisa för mig att han kan sånt, hihi kommer nog gå super!

Idag har jag vart i skolan, hade lektioner tidigt på morgonen och sedan världens megalånga hål, finns inget jobbigare än sånt, men jag gjorde lite plugg först sen gick jag och kajsa på stan, och hem till henne en sväng, trevligt trevligt :)
Sen hade jag lektion klockan tre, då var jag och min retorikgrupp på folkets hus och fick vara i salen där vi ska ha våra sluttal. Gjorde lite övningar och fick träna på att prata så det hörs till alla i publiken!!

Återkommer senare, men nu måååååååste jag gå,

ciao!

Mina systrar är dom finaste på jorden!

Kommer inte ihåg hur gammal jag var när jag började prata med min mamma och min pappa att jag ville ha ett syskon. Eftersom dem inte levde ihop så hade jag ju dubbel chans till att få ett syskon, vilket jag tyckte var toppen! Så jag tjatade och tjatade, men ingen av dem verkade vara lika sugna på en liten bebis som jag!

Men tillslut kom dagen då mamma sa att hon var gravid, jag kommer ihåg hur glad jag blev när jag hörde det, för jag hade anat att det kanske var så. Fyra månader senare sitter jag och fikar med pappa och hans flickvän och plötsligt säger de att jag ska bli storasyster!!!! Whaaat? Nu skulle jag inte bara få ett som jag ville utan, TVÅ!

Dem två sötnosarna föddes, nu har dem hunnit bli 4 år båda två, och dem blir bara roligare för varje dag som går haha!

Senast jag var i Stockhom och hälsade på dem fick jag höra en del roliga kommentarer från dem, ett urval får ni här ;)

- Ellis, jag tycker det ser ut som att du har en bäääbis i magen..
- Men va, tycker du att jag ser lite rund ut eller?
- Jaaa!

Jag satt och tittade på bilder på datorn, så kom syrran till mig
- Vad ska du göra nu elli?
- Jag tänkte kolla lite på H&M´s hemsida
- VADÅ, ska du på dejt eller?

Jag håller på att tända ljus i vardagsrummet, och min syster hoppar runt helt hysteriskt och säger att jag MÅSTE AKTA MIG
- Ja, men du det är lugnt, det är ingen fara
- Men jag är bara så himla rädd om dig ellis!!

- Du har platt hår ju, inte lockar som jag
- Nej precis svarade jag..
- Ja, platt som en pannkaka hihihi

Haha men kan inte annat än skratta när sånna här kommentarer pluppar ur deras munnar. Mina änglar!

Facebook

Ja, något som nämns på något sett varenda dag nu är ju den nya stilen på Facebook. Många är missnöjda, andra tror att man kommer vänja sig, man måste ju liksom! Själv så har jag inte tyckt att det var krångligare än det gamla eller varit missnöjd på något sett. Kul med nytt juuuuue! Eller vad tycker du? ;)

Var rädd om dem du tycker om!

Vissa människor sätter extra stora avtryck i våra hjärtan!

engelska chokladbollar sa sjukgymnasten till studenten, höhö

fråga mig inte om rubriken;)

Hej,

Sitter och skriver ihop ett klago-brev på engelska, en uppgift vi fick på lektionen idag. Det ska vara formal english, ni hör väl vad kul det låter va?! ;) höhö men ska bli klar med skiten iaf! Jonas ska handla med sig bakmargarin hit sen så ska jag baka chokladbollar, så himla smaskigt så jag kan ju inte låta bli. Kommer aldrig kunna ta bort godsaker från mitt liv, vad torftigt och trist det skulle kännas? ska försöka köra på måttliga mängder av allt istället!

I
dag blev jag och resten av klassen ordentligt irriterade på en lärare vilket resulterade i lektionsvägran! Busigt men fy ibland blir man sur! Ryggen mår bättre idag, tack tack för det! Pratade med en sjukgymnast imorse, får se om jag smiter förbi där någon gång snart!

Nej nu ska jag ta mig tillbaka till min förbannade engelska! Tänk om man någon gång skulle kunna slippa alla måsten. Nu gör man undan saker hela tiden, men så fort någon är klart så har man minst en ny sak att ta itu med, jäkla surt ju! huhu

Men om 4 månader är jag fri!
Studenten= LYCKA


Min fina studentmössa :D :D
Ellinor * Ekonomi

What is love?


14:53:55

Hej och hå,

Jag tänker inte låta det här inlägget bli ett neggo-inlägg. Men blir inte klok på min rygg alltså. Är hemma tidigare från skolan, kom från vårdcentralen för en stund sen. Nerver i kläm eller liknande. Ont gör det iaf! Imorn ska jag ringa till en sjukgymnast så får jag se om jag kan få mig en tid där! nåja..

Idag fick jag för en gångs skull vara med på min klass projekttimme (annars har jag natur som krockar med den varje vecka och som jag går på) men idag fick jag vara med och kolla på projektredovisningar, och opponeringar. Hua, ser inte fram emot att någon ska ifrågasätta mitt projektarbete och så, haha. Men det är ett tag kvar tills mitt projekt är helt klart och det är min tur att redovisa!

På retoriken idag fick jag reda på att vi ska till Folkets hus på onsdag och till platsen/rummet/salen/bion whatever vi ska hålla vårat sluttal i :O Nu ska vi få börja "känna på" ytan vi ska röra oss på, hur stort rummet är osv. Gah det kommer bli en nervpers de där talet! Förövrigt så gjorde vi massa roliga övningar, bland annat att man skulle prata med varandra två och två och så fick man inte säga bokstaven "S" på något sätt i meningarna man sa. Man skulle låtsas att den ena var en simlärare och den andra skulle lära sig att simma, så skulle man snacka dåra. Hehe prova på att snacka om det, utan bokstaven "S". simhall, bröstsim, så, ska, svårt, simma och ord som kanske etc. gick ju fetbort. Hahah svårt men ganska kul ändå!

NU: Plugg!


aj

Just nu hatar jag min rygg, den gör mig illa :( :(

Det var det jag ville säga..


Planering v.6

Måndag: Lång skoldag 08.00-16.20 *suck*, middag, mys

Tisdag: Ännu längre skoldag 08.00-16.40, skriva analys, middag och myyyys

Onsdag: Skola, gå till banken, träna med en personlig tränare (om det finns tid, hoppas!!)

Torsdag: No plans, utom skola dååraaah...

Fredag: Lämna in en analys, kort skoldag, sedan njuta av att det är helg igen! ;)

Helgen: Ha kul med tjejerna, hockey? en del att plugga säkert...Men bäst av alla, ha en nedra härlig Alla hjärtans dag med Jonas, iaf en mysig kväll eftersom Jonas ska iväg på match.

'

-another view of a snowflake-

Tobbe är kungen i Köping

Sitter och kollar en annan del av köping. Åh dom är ju så klockrena allihopa, men vem kan ha någon annan favorito än Tobbe haha. Jag och Jonas sitter här och gör inget annat än skrattar gott så fort han öppnar munnen! :D


life is a mystery


Söndagsmorgon

Åh vad jag älskar helgmornar, kan aldrig säga det för mycket. Idag har jag och Jonas bara myst runt här hemma hela morgonen. Ätit frukost, kollat på tv, pratat, skrattat och låtit allt ta sin tid. Ingen stress eller något måste. Sen kanske, men inte på morgonen, det är en stund man bara ska njuta av! Punkt slut ;) hehe
Nu ska jag gå och duscha, sen ta något till lunch innan vi ska röra oss ner till Lombia! :)
Nej vi får höras mer later!
Ciao!
ps. Igår vart det en lyckad kväll! :D ds.

New color

Hårfärgningen lyckades den här gången!!! Åh jag tycker det blev skitsnyggt, ganska så bra mycket mörkare än förrut, me like!! Det gick även bra att färga det själv, men måste erkänna att Jonas fick göra debut som frissa, när det blev lite svårt där ett tag! ;) haha det gick super iaf! Nu laddar jag för fullt inför kvällen har provat kläder för fulla muggar, men blir att köra på dresscode B L A C K !! Så letar efter lite roliga accessoarer, som kan göra klädseln lite roligare! :) Ikväll vankas det nämligen 20-års fest, är taggad till tusen!
Ni andra som ska dit med hoppas jag!!!! Eller vad säger ni tjejer?? ;)
Skäms lite över den sista bilden, tänk bort spegeln (som är ren när ni läser det här ;) )

Lööööörrrdaaaag

Godmorgon, Jonas och jag har precis ätit frukost, dukade upp allt möjligt idag med ägg, yoghurt, mackor mm. Så vi har ätit länge och mycket så att vi kan stå oss ett tag idag :) Jag ska snart sätta igång att färga håret, ska göra det lite mörkare igen, den här nyansen...tror det kommer bli super! Hörs under dagen!
ps. Jag har hittat en jättefin balklänning!!! hoppas den kan bli min! ds.

Bergochdalbana

Som det välkända ordspråket säjjer: "Det blir aldrig som man tänkt sig" stämmer så väl in på min dag idag. Mitt humör och mina planer har gått som en bergochdalbana hela eftermiddagen. Är så less! Det finns bra dagar och det finns dåliga dagar. Eller dagar som man retar sig på allt! Usch det tar så mycket energi, men vad ska jag göra, klart man kan bli irriterad på saker som enligt än själv är fel! B L Ä! Nu ska jag försöka omvandla mitt humör till det bättre och gå och handla lite gott till kvällen, sen hem och laga Thai-kyckling! Mmmmumma! Känner att jag behöver en lugn kväll ikväll, imorn blir det ju ändå party party! :D Men jag ska inte säga för mycket, kanske tar jag mig ut i kylan och möter upp tjejerna någonstans senare ikväll! hihi

HA EN TREVLIG KVÄLL!

Hehe, nä inga sånna här matlådor tack! Hemlagat ska det vara!

Jag tror på horoskop

Gå in här för att se ditt personliga horoskop... :)

Safari in my heart

Hej hallå,

Skolan är slut för dagen, eller har arit ett tag men jag och Mia sitter kvar och väntar på att alla ska sluta så att vi kan röra oss mot stan för lite shopping och fika at Safari. Helt klart det bästa och mysigaste catéet i Kiruna!

Ikväll snackas det om bowling och Thai, skulle vara grymt! Dock var det längesen jag bowlade senast så jag vet inte hur det är med min tidigare talang höhö ;) Nej men vore kul!

Vi kollar balklänningar som freaks nu, men hua det närmar ju sig fortare än man kan ana. Så nu är det bara ligga i, man vill ju hitta den absolut finaste! :p  så det ska jag fortsätta med att kolla på nu!

Ha en makalöst bra dag allihopa!


Godmorgon Fredag!

Gosh vad trött jag är vill verkligen inte stiga ur sängen, men nu måste jag!!!! :O Går i skolan idag mellan 8-11 så det är det skönaste och kortaste dagen på veckan, känns bra ändå! Sen får vi la se vad som händer ;) Men som sagt jag har lite mer än en halvtimme på mig att duscha mm, så jag måste gå upp nu, buhu! Hörs under dagen!

pics from icehotel

Här kommer lite bilder från i söndags när jag var på Ishotellet! :)
vi tog tillfället i akt ;)

Ny header

Om man ändrar och ändrar på bloggen så måste det ju vara för att man inte är nöjd? ellerhur? Kände helt enkelt för att göra en ny header idag, ingen märkvärdig precis men precis som jag vill ha den! Får se hur länge den får vara kvar? ;)

Torsdag

Hej,

Gick upp för en liten stund sen efter att ha tagit mig en välbehövlig stödvila nu på eftermiddagen. Fått i mig lite mellis med så nu känner jag att jag kan orka med att plugga häcken av mig ett tag idag ;)

Igår var jag först i skolan, sen var det tänkt att jag, Mia, Siri, Kajsa, Malin och Lisa skulle på Safari och fika, men det blev att köpa mat istället, sen for vi med pizza och hamburgare i högsta hugg hem till petter. När jag var där fick jag en födelsepresent, gulliga ni är! :) Scrub, bodylotion och duschkräm. Saker som alltid går åt och man får nog av :P

Efter det drog vi alla iväg på hockey, plocka upp Jonas på vägen. Dock var jag noll intresserad av matchen (igår, vet inte vad det var med mig, kunde bara inte koncentrera mig xD) utan jag var istället helt fokuserad på allt som inte rörde hockeyn haha. Inte alla gånger vi sitter alla tjejer där tillsammans!!

Nu ska jag som sagt ta tag i mina inlämningsarbeten, 3 stycken som jag börjat på och som ska bli klara den här veckan hade jag tänkt så nu ska jag hugga i!

Ciao!

Modellen talar ut ;)

Ja, i fredags och lördags ställde jag upp som modell i snöfestivalen här i Kiruna. Jag är så glad att jag gjorde det här! Innemodevisning på fredagen och ute på lördagen. Aldrig tidigare har jag gjort något sånt här så såklart var alla pirriga nerver på plats. Min mamma kom upp i fredags för att se snöfestivalen och umgås under helgen, kalasbra var det! Fredagens modevisning gick bra. Försog dock inte riktigt vad jag hade gett mig in på då och några gånger under fredagen funderade jag seriöst på att vägra! Men come on, sån vill jag ju inte vara. Det gick bra tack och lov, jag svimmade inte, snubblade inte eller nyste inte. På modevisningen inne visade jag bara upp kläder från JC, det vart två utgångar. :)
Utemodevisningen i lördags var superkul! Innan var jag inte ett dugg nervös för att gå upp på catwalken men desto jävligt mycket mer nervös för klädbytena. Hade inte många emellan att jag skulle ut, en gång bara två personer och fort gick det. Det var nog det stressigare och nästan panikfyllda jag gjort på länge. Men tack vare mina "assistenter" som stod klara med allt när jag kom in, så lyckades jag klara av allting.
jag står och väntar på min tur att gå.. :)
Kläder från Mera mode (veromoda)
Mera mode!                                                 
Ripan (sportshop) Skitsnygg rosa dunjacka! :D

Kläder från Ishotellet, jag bär en väst med päls från rödräv! Inte illa! :)

Michael Jackson

Juste, jag ska på Michael Jackson konsert ikväll. Någon mer som ska dit? Tror det kommer bli kaaaaanon, vem diggar inte hans låtar liksom? ;)


THE KING OF POP!


2/2

Hej,

Känner mig på banan igen nu. Kom hem för en stund sen, hungrig frusen och arg efter att ha gått i snöstorm hela vägen från stan. Hatar hårda snöflingor som piskar en i ansiktet när man går ut. Fy Fy Fy!

Mitt humör är iaf mer stabilt nu ;) Har ätit mellis och värmt upp mig igen. Nu hade jag tänkt att sätta igång en diskmaskin viktig info hosthost! Men efter det ska jag ladda upp bilderna från helgen och så :) Så ta en titt här snart igen ;)

Ps. "du ser afrikansk ut!", haha sa min söta mamma när hon tittade på den här bilden efter att hon tagit den, jag tar väl det som en komplimang, men jag vet inte hur hon ser det?! haha ds.


Hallå!

Nyss kollat klart PH för ikväll, imorn väntar en spännande final, eller kanske inte fullt så spännande som jag hoppats på. Tycker det var tråkigt att Greta och Andreas fick lämna, speciellt Greta. Hahah hur hemskt är det inte att man följer den här såpan vecka efter vecka? Å andra sidan känns det som att i princip alla jag känner följer skiten och/men ALLA ursäktar sig typ? haha. Konstigt egentligen? eller? Om alla nu tittar är det väl uppenbarligen inte så dåligt som många vill säga!
Ah nu är det iallafall nog för idag, skjuter upp bilder mm tills imorgon istället! Nu ska jag krypa ner brevid Jonas.
Godnatt!!

Elli är tillbaka!

Hej hörrni! Hallå!
Åh vad usel uppdatering här. Men vet ni, jag har vart så gott som iväg heela helgen. Inte funnits någon tid till dator och blogg överhuvudtaget. Innemodevisning i fredags, utemodevisning i lördags och igår var jag på Ishotellet i Jukkas. Mamsen min har varit uppe sen i fredags med, så vi kunnat umgås riktigt ordentligt med varandra! Nu sitter jag och skriver min nästa projektrapport, när den är klar har jag bara den sista av 3 delar att skriva. Den största delen kvar! :( Men jag ska ta mig i örat och göra den här klar iaf! Resten är morgondagens problem, right?
Vågar inte lova, men jag tror på en uppdatering lite senare ikväll! Måste ju berätta mer om helgen, och massa massa bilder har jag att bjussa på! Ät nu ordentligt till middag och ladda upp med något gott som jag ska!! till finalprogrammen i Paradise Hotell ikväll ;) hihi

RSS 2.0