Mösspåtagning

Det är så härligt att studenten närmar sig med STORA steg! Igår hade vi mösspåtagning som sagt, tyvärr missade jag samlingen med klassen innan för att det tog så lång tid med naglarna (visste inte att de skulle ta så lång tid) Men jag mötte upp allihopa vid järnvägsparken och resten av treorna. Så himla skön känsla och alla var så glada. Efter vi hade vart där drog ett gäng hem till Siri och hos henne vart vi kvar hela kvällen! :) Vi spelade kubb, år och drack, snackade osv! Supertrevligt vare! Sen vart det utgång på det, och hem vid 3 inatt med ömma fötter som bara den. Min bara min underbara pojkvän bar mig till och från på vägen hem! Love you!








 


Nagelförlängning Silke

Igår innan mösspåtagningen var jag och gjorde nagelförlängning. Jag provade att göra med silke för första gången, och fint blev resultatet men guuud var tidskrävande. I 4 timmar satt jag och fick dem gjorda. Herremingud säger jag bara! Menmen, kul med lite fina naglar till balen och studenten! :)
När jag fixade med nagelbandsoljan nyss som faktiskt är superbra så passade jag på att smörja in Jonas nagelband med! (för att han ville) Vi båda måste vara fina till balen jue ;) haha!

Åh

Tjaaaa, ska iväg på stan om en stund, sen ska jag bara vara hemma, så då ska jag ta ikapp lite med bloggningen tänkte jag! Känns som det var ett tag sen, men det här har vart den stressigaste och jobbigaste veckan på länge! Tills igår då, mösspåtagning och fest hela dagen!! :D Men mer om det senare!

tomt här

vet att jag inte skrivit knappt något alls på hela veckan, men sista veckan nu innan betygen sätts och det har vart galet att göra. Sitter med den sista uppgiften nu iallafall innan betygen sätts, det är skönt! Har helt enkelt haft mycket annat att fokusera på och mitt i denna röra så gick en familjemedlem bort. Ibland kommer allt bara på en gång och så är det verkligen nu. Det spelar ingen roll hur väl förberedd man är för att något ska ske, så fort en människa som betyder något för en försvinner så säger hjärtat nå helt annat än hjärnan. Tomt är det.

På banan igen, typ

Filmrecensionen är typ klarare än klarast. Ska kanske finslipa den lite tomorrow. Jag ska ta och börja på engelskan nu hade jag tänkt. Först ska jag hänga tvätt! Skojjjj! nödvändigt faktiskt :)
Jag har fått tid att fixa naglarna på fredag morgon! Så glad för det och det är så BRA pris med :D :D En bil är fixad till balen, så nu slipper jag åka hoj, eller för att vara mer exakt så slipper jag guppa fram på pakethållaren bakom Jonas på gamla bettan som jag gör var dag här i nörrland, alternativt strutta fram på 15 centimeters klackar genom halva stan för att slutligen komma fram till stadshuset öm och dan ;) Nejdå så illa hade de inte vart, men det känns kanon iaf haha!

Tisdag

Igår var en dålig dag. Den här dagen är faktiskt lite bättre, eller faktiskt ganska så mycket bättre. Har gått runt och pratat med lite lärare och samlat åt mig lite "mycket väl godkända" betyg, så det gjorde faktiskt min dag, trots att det gick fasansfullt dåligt på matteprovet imorse. Hoppas jag har gud på min sida den här gången ;) och att jag slipper hasa mig tillbaka till skolbänken på måndag och göra ett slutgiltigt test. Det håller vi verkligen tummarna för att jag slipper. Men som sagt har jag mycket annat att vara stolt över och det känns riktigt kul må jag säga!

Idag ska jag skriva en analys på engelska och svenska, alltså 2 stycken. Håller på med en filmananlys nu om "Den bästa av mödrar" riktigt sorglig film, fattar inte varför vi skulle se den? Men så äre iaf ;) Sen står det "sola" på schemat, får se om man hinner med det en sväng senare!


impossible

Just nu finns det ingen tid över. Den här veckan kommer vara kaos. Hur mycket uppgifter som helst och jag vet inte hur jag ska få ihop allt. Prov varvat med inlämningar, kursprov i matte C imorgon, det är inte nådigt. Det här inlägget gör jag bara för att jag vill hinna andas. Jag får seriöst panik. Inte nog med detta ska jag se till att inte hus och hem förfaller. Man kommer liksom på att, juste så var de ja, tvättkorgen tömmer inte sig själv??!! och mat måste man ju ha i maggen! O R K A R inte!! Ibland är det skönt att bo hemma. Det är nästan svårt att trösta sig med att det är kort tid kvar av skolan nu med, faktiskt! Sorgligt men sant. (Dock känns det väl bättre om en vecka när betygen är satta)
Får lägga in bilder och sånt från helgen och vara lite mer skrivglad när saker känns bättre!
Men de var skönt med en paus på si sådär 5 min. Nu blir det att fortsätta med eeeeeverything!

Måste hinna ut

Tjenixen,
Sitter och slappar framför tvn, men ska ta mig ut ur huset nu tänkte jag. Vill passa på att gå ut när det inte regnar!! Isen som tänkte nästan hela sjön i fredags när vi kom hit är helt och hållet borta idag- två dagar senare??!! :O Så vi snackade om att ta en tur med båten :)
Igår åkte jag och Jonas till Canyon, ett naturreservat där vi klättrade och höll på. Berättar mer ikväll med bilder och sånt. PÅ kvällen tog jag mig en springtur, dock en kort sådan. Hade nämligen aaaalldelles för mycket kläder på mig så de vart inte sådär toppenkul. Men skönt att man kom ut en sväng ändå!
Men nu drar jag ut som jag sa! Have a good day :)
Lite av vad jag fick göra igår i Canyon ;)

Exiting

Sitter och kollar på Sverige- Tjeckien. Riktigt spännande nu på slutet, tänk om vi kommer till final!!! Har pluggat matte i typ 2 timmar, helt slut och allmänt förvirrad känner jag mig, ångesten kryper närmare haha ;P Efter matchen ska vi åka till nått ställe som kallas Canyon. Kameran åker med såklart så foton kommer sen. Sen blir det middag och en springtur innan bastu väntar ikväll! De längtar jag till!

Priset för skönhet

97 000 kronor spenderar vi tjejer på smink i genomsnitt när vi är mellan 16-65 år. Ganska mycket eller vad säger ni???
Det här sminket köper vi mest:
1. Mascara
2. Foundation
3. Läppbalsam
4. Eyeliner
5. Concealer
6. Läppstift
7. Rouge
8. Ögonskugga
9. Puder
10. Läppglans
Vilket smink klarar du dig inte utan? Eller vad använder du mest?



saturday

Godmorgon, eller god dag kanske man ska säga?! Började dagen med en rejäl frukost sen gick vi ut direkt. Har varit riktigt varmt nu på förmiddagen så har hunnit med att sola på verandan med massa tidningar, busat med hunden och gått en promenad! Riktigt skönt, men det blåser lite emellan varven så gick in en sväng nu :) Senare ska vi kolla hockeyn, eller jag ska sätta mig med matten samtidigt. Ha nu en fin dag!

friday night

Är mitt i tv-kvällen här i stugan, har ätit bulle efter bulle. Det är bara skippa alla dieter som finns när man befinner sig i en stuga med världens bullmormor i högsta hugg. Idag har vi gjort en massa sen vi kom hit, (blev ingen springtur, men har planerat den till imorgon istället (blev aldrig läge). Här kommer eftermiddagen i bilder :)
Jag är löjligt höjdrädd, så när Jonas lurade upp mig på traktortaket så vart jag fast där!! Hua! Det är värst att komma ner!
Vi tog en båttur
Vadå bresa?
Vi vart isbrytare för en stund!
Hunden fick hänga med på en runda
Nyss hade vi en älg här utanför, gissa om jag vart glad att jag var inne??! haha

Gött med helg

Det är ju det här med att bo i rum. Jag har bott nio månader i ett studentrum med gemensamt kök. Det har fungerat över förväntan, gått helt okej faktiskt. Men det är ett problem, och det är att det inte finns varken någon balkong eller gräsmatta. Man blir som inlåst. Jag har inte brytt mig så mycket om det under hösten och vintern då det ändå vart kallt, och ganska mysigt att bara få sitta inne och ha de mysigt under en filt, men nu när sommaren snart är här och det är soligt vårväder så vill man ju bara vara ute! Därför har vi bestämt för att även den här helgen åka ifrån Kiruna, till Jonas stuga. Där finns det gott om ytor att röra sig på och man är ute på ett helt annat sätt. Så blir där tills på söndag. Min vän matteboken får också följa med, och datorn såklart. MEn nu ska jag packa iordning lite här och där, men vi hörs :)

Hair Hair Hair

Är i skolan nu, ska plugga lite matte medans Jonas skriver kursprov i Fysik B. Jag var och klippte mig imorse, men kom ut från salongen med längre hår haha. Vi toppade det bara lite och provade att sätta i löshåret till balen. Guud vad det gör mycket, kände inte igen mig själv först, men tror mest att det är jag själv som märker ;D

När vi satte i håret så märkte vi att det var ett spänne som man fäster med som var trasigt! :( Men jag ringde nyss till stället i stockholm som jag köpte det på och redan idag skulle de skicka nya spännen till mig på posten så jag får dem på måndag. Snacka om att jag blev glad. Finns inget bättre än människor som kan service! Åh!



Jag rekomenderar Taj Mahal som ligger nästan längst upp på Drottninggatan i Stockholm för er som är intresserade av att förlänga eller bara förtjocka håret på ett bra sätt. Dem har även en hemsida (tajmahal.se) därifrån man kan beställa, om ni vill kika in där :)


time 2 sleep

Nu ska jag låta mina ögon och min kropp få som dem vill och gå och sova! Ikväll har jag kollat lite matte, ätit korv stroganoff, lyssnat och försökt begripa Jonas fysik plugg, kollat hockey, skrivit CV, och hela tiden tänkt på min morfar som inte är bra! :(
Imorn ska jag upp och iväg på psykologi i skolan klockan 8.00. Vi ska titta på en film om depressioner! KUL start på dagen va??? :P Sen ska jag klippa mig klockan tio!
Sov sött alla fina därute!

!!

Kunde inte sagt det bättre själv:


"Det spelar ingen roll hur väl man är medveten om något i hjärnan, hjärtat säger alltid något annat"

Just nu gör jag inget annat är hoppas!!

Header

(Vad tycks om bloggens nya header? Kände för att göra något helt nytt och simpelt!)

excuses

Sitter och klurar på hur jag ska sy upp min studentklänning, tycker den är för lång som den är nu! Har fått i mig ett sent och välbehövligt mellanmål precis med, det blir inte middag förrän senare ikväll :)

Vart en skön dag i skolan, med bara två lektioner. Tiden där annars spenderade jag med matteboken. Ska ta fram den nu igen. Det ska bli så kul med provet på tisdag, verkligen! Nåja, var sugen på att dra ut och springa förrut, men när vädret inte är bra så känns det inge kul. Kanske imorgon? (Som det brukar låta)

Nej mitt tränande det här året har verkligen gått åt pipan, (jag hade noga planerat om det  innan jag flyttade upp till Kiruna) men det är aldrig försent att börja, ellerhur? och det DET GÖR JAG imorgon. Bildbevis kommer till bloggen imorgon kväll ;) (om det inte är ösregn då vill säga, haha) Alla dessa undanflykter, hmm...

Nu ska jag göra det jag borde, alltså nöta nöta NÖTA maaaaatematik! Ha det gött!

Solig morgon

Känns som jag nämner solen i vartannat inlägg nu för tiden. Men kan inte låta bli. Den gör mina dagar nu! :) Har min långa sovmorgon idag, men är uppe i tid och ska till skolan om en timme iaf, äta god lunch och göra matte innan svenskan börjar halv ett!

shoes

Till balen

Troligtvis till studenten

 


Hola

Blev inge klippning idag, ser ut att bli imorgon istället! För en stund sen kom jag iaf hem efter att ha solat en sväng. Känner att jag inte vill smälta ihop med klänningen på studenten, så nu är det bara köra ;) Alla stora inlämningsarbeten är klara nu, känns så skönt! Tyvärr ligger matte C kursprovet och tynger mig, men just därför ska jag slå upp böckerna en en gång idag och lösa några tal!

Väntar på att min gubbe ska komma hem så vi kan äta middag ihop. Det finns inget tråkigare än att äta själv. Laga mat själv och sen äta den själv. Mycket mysigare att vara två då!

Ska hoppa i balklänningen lite senare med, och studentklänningen, kan inte låta bli liksom! OCH så tänkte jag prova skorna till balen och studenten och fota lite, så kan jag lägga upp lite i bloggen maaaybe.


Den bästa av mödrar



Började morgonen med att titta på film på svenskan. Vi började se på "Den bästa av mödrar". Tycker den verkar ganska bra faktiskt. Ni som har sett den, vad tyckte ni? Efter vi har sett den ska vi skriva ihop en filmrecension, så det gäller att hänga med i filmen ordentligt. Något som var lite svårt när man satt nästan nyvaken och trött haha.

Snart börjar el filosofio, ska bara lyssna på redovisningar så de bli göörbra! Sen psykologi på det, sen slutar jaaaa!



I made it

Äntligen klar med filosofin. När jag satt där med det kändes det som det aldrig skulle ta slut. Men min envisa kom fram (igen) och jag bara fokuserade på att bli klar. Middagen har som vanligt vid sådana här intensiva pluggdagar blivit lidande, men har fått i mig en stor portion havregrynsgröt nu i allafall. haha
Snart dags att sova, är bamsetrött! plus att jag ska upp tidigt imorgon. Imorn ska jag först till skolan, sen klippa mig, plugga matte och sola. Vi hoppas på sol med! Godnatt allihopa!


varför vara pessimist när man kan vara optimist?

Nu börjar jag få nog av filosofin alltså. Meningslöst ämne enligt min mening! Varför är det ens bra att läsa? Eller varför måste alla på samhälls läsa det? De borde man få välja själv. Jag älskar att filosofera för mig själv om allt onödigt som jag kommer på men jag älskar f*n inte att filosofera på beställning. Det bara går inte. Kanske är jag extra less för att jag valt en j*vla pessimist till filosof att jobba med? Blä Blä Blä! Varför framställa livet som meningslöst? Finns massa att fundera på när det gäller det men aaaaaaaah man blir ju inte direkt munter.

Men, antar att jag måste fortsätta trots min f r u s t r a t i o n! Kanon!

???


filosofiii

Dags att intevjua min filosof. Vart ingen vidare pli på mig igår med att plugga filosofin, så tar tag i det nu istället. Har bytt filosof från John Locke till Artur Schopenhauer haha. För er som undrar så tycks han vara en stor pessimist som tror att världen är en illusion, (eller trodde, när han levde). Så nu ska jag göra en påhittad intervju med han och sen skriva lite analyser och fakta och sånt annat skoj. Åh vilken kul eftermiddag det kommer bli! Tur att det finns musica och en bit bulle här hemma, så inte humöret behöver skjunka allt för lågt! ;)

Sicken stilig man ;)


Pirr i magen


Jag undrar vad det är? Är det att sommaren snart är här? Är det solen? Är det för att skolan snart är slut och studenten stundar? Är det att allt känns bra mellan oss nu? Eller är det bara så att allt detta i en röra gjort att jag blivit som nykär? Jag vet inte men det är så härligt! Jag går runt och ler (trots skolhets nu på slutet). Min fina pojkvän gör mig hel! Det är så härligt med någon som bryr sig om en, som märker om det är något, som ställetr upp om man behöver hjälp, som faktiskt vill lyssna när man har något (egentligen meningslöst) att berätta.

Kärleken ger så mycket, den ger allt! Så var rädd om allt och alla som du känner kärlek till, inte behöver det vara en pojkvän/flickvän! Lika viktigt är det med vänner/mamma/pappa/syskon/kusiner ja vilka det nu kan vara. Så behandla andra som du själv vill bli behandlad. (Klyschigt men så sant!)



Flower


Landat i Kiruna

Sol sol sol. Kan knappt tro att man är längst upp i Sverige. Det är så härligt. Flygresan gick bra ("som man brukar säga") förutom att jag och jonas inte hamnade brevid varandra trots att vi bokade ihop. Jag hamnade i mitten, mellan en tant och en Göran Persson-kopia med glasögonen på nästippen och med en fruktansvärd andning. Han var inte heller rädd att ta plats. Tur att man är ganska liten, men till och med jag fick krypa ihop mig. När man blundade kunde man tro att det var en valross eller något åt det hållet iallafall som satt bredvid. Men jag gjorde just det ändå och lyckades somna på något konstigt vänster, och sov tills vi landade sen! Gött!

Klockan tre ska jag gå på matte idag iallafall. Sen blir det hem och skriva om min filosof.

Nu när jag äntligen återförenats med min kamera så ska jag passa på att ta lite kort pådet som jag hittat i Stockholm, men det blir senare, håll utkik! ;) Skorna till studenten är grymma! :D



V18 SchemA

Måndag: Flyg till Kiruna, Skola 15-16.20, skriva klart filosofin, sola

Tisdag: Skola skola skola, banken, tvÄtta, nöta matte

Onsdag: Skola, nöta mera matte

Torsdag: Skola på eftermiddagen!, sola

Fredag: Skola 08.00-09.20, ?

Så hoppas vi på en vecka med mycket sol så man kan gå lite promenader!

Konst

Min och systers konstverk





Haha!


when love takes over

Alltså jag fattar inte hur tiden kan gå så fort, det är redan söndag!!! Imorn åker jag till Kiruna igen! För sista köret innan studenten! Igen, jag fattar inte hur tiden går så fort?!

Dagaran här nere har bara runnit iväg, har träffat mammsen och pappsen, syrrorna, faster och nya hunden!, och mormor och morfar en sväng och några av mina fina vänner! :) Det har blivit en hel del shopping, god mat, utgång igår och myys! Sist men inte minst så har jag även övningskört! ! Det är grejer det! Har vart kanondagar här nere, har ju fått känna på sommaren med, med värmen och det fina vädret!

Duktig som jag är fick jag med mig kameraladdaren från kiruna men inte kameran, så det har inte blivit mycket bilder tagna, men igår när vi gick ut så! :) Började kvällen hemma hos Jossan med middah och fix, sen vart det efterrätt och sen vidare in till stan. Vi hamnade på grodan, inte världsbästa stället, men kul hade vi ändå! Hann träffa Hildapilda en sväng med, kuuul! Tre-bussen hem och i säng vid fyra. Idag har jag bara vart hemma, är med syrran nu och vi målar STORA teckningar med målarfärg just nu! haha

igår:
Vår goda efterrrätt!

Jag och dem här snyggingarna slog klackarna i taket :D

Vi posade i tunnelbanan :D ...eller nått?!

Min fina fina ven!

Jag och Jossan på Grodan


utgång

Ikväll ska vi slå klackarna i taket! Jag tessan och jossan fixar oss iordning nu, bussen går snart :D Har ätit supergod middag, paj och massa sallad med fetaost, mumma! Men skriver mer imorn!



Yeah nu köör vi ;)

new day

Morning, myser vid frukostbordet. Tittar ut på det gråa vädret :/ Blir att hålla sig inne idag, fast i något shoppingcentrum såklart. Måste fixa lite smågrejer. Ikväll ska jag hem till pappa, träffa andra syrran och övningsköra! AH! Första gången bakom ratten måste ju vara läskig för alla? NU ska jag ta mig en dusch och pysa iväg om en stund!

100513

Fullspäckad dag. Minst sagt. SÅ kul!


Jag gjorde mig iordning för stan imorse och var påväg, när min syrra sa att hon också skulle följa med. Inga problem tänkte jag så vi stack iväg till stan tillsammans, så himla kul nu när hon blivit så stor! Vi träffade jonas en sväng, så nu är slipsen fixad till balen, och den matchar ihop med min klänning! Fan vad snygga vi kommer vara! Mycket bilder ska tas! Sen har jag fixad studentklänning och lite till!


På kvällen åkte vi vidare till min fina kusse Emilie och åt middag. Bulgursallad med kyckling, jättegott vare. Så fick jag prova skor hos henne med och hittade ett par till balen, Tack fina du! Så nu känns det som allt börjar falla på plats. Men en (förhoppningsvis) sista sväng iväg blir det imorgon. Sen vidare till pappa och övningsköra! :O Nervpers jotack!



Ps. Kom på att jag har glömt min kamera i Kiruna när jag såg kameraladdaren, skit! Men ska försöka få lite bilder med en annan kamera! :) Ds.

Borta bra men hemma bäst

Mormors frallor, kokt ägg med kaviar och ett stort glas oboy! Sitter hemma i köket och har nyss ätit frukost! :) Så mysigt att vara hemma igen. Solen skiner och jag förbereder mig för en dag i stan? eller något. Idag ska det köpas en studentklänning och lite till hade jag tänkt. Jag ska möta upp Jonas en sväng med så vi kan kirra en slips till honom! DEN MÅSTE MATCHA MIN KLÄNNING JUE!

Igår så åkte jag direkt från Arlanda hem till mormor. Fikade och pratade med henne och hennes kompis hah. Super trevligt vare och galet goda bullar! ;) Sen blev jag hemskjutsad och träffade mamma och syrran! :D På kvällen åt vi super god lax med bulgur och sallad! Sen färgade vi om mitt hår igen! Kan fortfarande inte förstå hur jag inte ser blek ut i mitt verkligen mörkbruna hår?! Nu måste det bara toppas lite, så blir de perfekt! Sen satt jag och mamma och pratade långt in på kvällen! SÅ det var en fullspäckad dag!

Nu ska jag gå och duscha! Vi hörs! :)

OneRepublic


Godmorgon

Hej alla gladisar,
håller på och packar här hemma nu. Snart är det dags för frukost! :) Idag tar jag flyget från norr till söder, ska bli så kul, mycket roligt att fixa! Innan flyget går måste jag förbi banken för ett ärende! Vi hörs mer när jag är framme!

underbart

Kan nästan inte fatta, mitt projekt är färdigskrivet. I morse hade jag en klump i magen för vad som skulle göras. Nu känns det faktiskt lite bättre. Är så stolt över mig själv, och min envishet. Jag har ju praktiskt taget suttit med det här hela dagen fram tills nu. Har ätit en portion havregrynsgröt och en banan nyss, det blev min middag idag. Inte så skrytsam, nej nej, men ibland finns inte tiden bara! Gott vare iaf, nu ska jag sova snart, är dödstrött i skallen haha!
Imorgon är jag ledig från skolan så då ska jag ägna förmiddagen åt att packa, planet går vid ett mot Estocolmo! :D wiiee!
Nu ska jag gå och pussa på min "kroppslösa??" pojkvän! Gonatt allesammans! :)

Projektrararapport

Nyss hemkommen från skolan, och inte hann jag sitta många sekunder innan jag kände att det nog är dags att köra igång med projektet nu. Allt i livet handlar om plugg och för lite tid till plugg just nu känns det som. Men jag ska inte bara tjata om det, utan istället ska jag bara sätta igång, så skiten försvinner någon gång ;)
Hörs om en sväng! :)

sometimes it sucks

Gick från matten för en liten stund sen. Alltså det är het sinnes vad svårt det är. Hur ska det gå på nationella?! Buhu. Måste göra klart alla skriftliga arbeten så fort som möjligt så jag kan koncentrera mig på matten. Hål till tolv och till dess så ska jag göra engelska, så kan jag bocka av de med. Sen blir det att gå hem vid ett och skriva projektet och packa till imorn. Because tomorrow I going to STTTOCKHOLM! Gött!


Juste, imorse när jag gjorde mig iordning så tittade jag aldrig ut på vädret. Så tog ett par tunnstrumpbyxor, våriga och sköna kläder m a o. Så kom jag ut med cykeln och så var det snöstorm typ???!! What tänkte jag, och höll på att vända för att gå in och byta om, men tror ni jag hann de? Nä, jag var som vanligt ute i sista sekund, så de var bara sätta sig på cykeln och trampa utav helsike! Väl framme i skolan var håret blött och stog åt sitt håll och benen kalla och blöta haha. Varför denna otur varje morgon nu för tiden?

Jaja, nu ska jag ta tag i mitt liiiv!


Sånt som man gillar



Jag och Jonas tog en mysig skotertur på fredagskvällen!



Twins :)



Tog en paus och lämnade skotrarna på leden!



:)

På lördagen tog vi oss ut allihopa!


Yey kvinnor kan! ;)


Söta kussarna!

På söndagen var vi ute vid halv nio på morgonen, med klockrent väder!


Vi tog skotrarna upp på ett berg...


Ett ganska brant sådant! Men vacker utsikt iallafall...trots min förfärliga höjdrädsla!


Vi åkte stjärtlapp nerför branten, det var hemskt läskigt! Men att åka ihop var mer kuligt! Tyvärr ingen bild på vårt tåg!


Man landade eller stannade på många olika konstiga sätt, sen var de bara att vända upp...!


Det var en lång och jobbigt vandring

Sen åkte vi och grillade, här är min fina!


Och så fina jag såklart ;) el naturale med fräknar! :)




Shoes

Sitter och kollar runt på skor till studenten. Finns så mycket snyggt, men blir nog att köpa något när jag kommer hem till Stockholm på onsdag. Känns bättre att få gå och prova och känna efter om dem känns bra istället för att beställa! Det är ju en chansning ändå, och nu känns det som att man börjar vilja ha allting klart till studenten faktiskt! :)
Gjorde klart psykologin för en stund sen, nu sitter jag och petar i min projektrapport, men de är ju så tråkigt och jag börjar bli less på att skriva, så ska nog lägga av för dagen snart. I need to do it!
Senare ikväll kommer bilder från helgen upp :)

Tänka Tänka Tänka

Vem tänker inte? Skum början på det här inlägget och vet inte var de komifrån men iallafall! Nu funderar jag för fullt och analyserar ur olika perspektiv och synvinklar, håller på att skriva ihop mitt psykologiarbete så jag kan lämna in det imorgon. Då blir jag ledig på onsdag när jag ska till stockholm, kan det bli BäTtRe?! :D

Jag är gaalet sugen på att baka bullar, men vart finns tiden? Jag tänker. Kanske hinner med de när jag kommer hem till mamma på onsdag! Nu ska jag fortsätta skriva hära! Hej!




Ps. Godast är bullar bakade som kringlor, eller nått! Ds.


En bra start på dagen, nooot!

Godmorgon jävla morgon ;)

solen skiner. jag har nästan inga lektioner idag. det ska bli god mat tror jag i skolan. alla förutsättningar för att den här dagen skulle bli bra. MEN. Ställde om klockan imorse när den ringde vilket gjorde att jag försov mig. Var trött och allt annat är villig att gå till skolan. Hittade inga kläder. När jag skulle ta på mig jeansen var de nytvättade, så jag riktigt fick drrrraaa dem upp och hålla andan för länge för att överhuvudtaget få igen dem. Inte nog med det så har jag världens träningsvärk från helgens äventyr på skoter osv. Frös som en gnu, när jag cyklade till skolan för att jag glömde vantarna hemma. Fan. Jag kom en kvart sent.

Nu har jag fått i mig en macka och en dricka. Frukosten som jag inte hann med imorse. Nu ska jag ta mig i kragen som jag inte har och snart gå till naturen. Idag ska bli en bra dag. Från och med nu!!!!


Tired but totally in love

Kom hem för några timmar sedan. Sen dess har jag bara duschat, handlat, myst med min fina, sett parlamentet och tänkt tillbaka på vad vi har gjort i helgen. För visst har den varit bra!! Får berätta mer imorgon, och DÅ kommer bilderna med! :) Men nu ska jag sova. Ska upp och iväg till skolan tidigt imorgon nämligen. Nighty!

Vilken dag!

Inne efter en eftermiddag ute i solen. Vi har grillat korv och ätit bullar. Kört skoter och fotat en massa. Hittat renspår och älgspår. TACK och lov har jag inte sett något björnspår. Är ganska livrädd att de där läskiga djuret ska dyka upp när man minst anar. Men eftersom alla andra är så coola, så försöker jag hänga på dem! haha
Vill lägga upp bilder, men det går så segt, så det får bli ett inlägg imorgon med bilder istället! Nu väntar jag på att bastun ska bli varm, sen ska vi äta lasange och mysa framför tvn! Ha en trevlig lördagskväll! :)

Filmtips

Igår kväll kollade vi en film på 5:an. Deja Vu! En thriller från 2006. Jag brukar inte vara så mycket för den typen av filmer, men den här var faktiskt riktigt bra! Kanske är det för att jag inte givit dem en chans riktigt, men absolut ska ni ge Deja Vu en chans, jag tror inte ni kommer bli besvikna!


harmony

Godmorgon,
sitter och skriver på psykologin här i stugan. Det är så skönt att vara här, solen skiner och det är skönt väder. Jag och Jonas var ute igår och fotade en massa. Glömde kameran i stugan, så hade bara mobilen, men det blev några fina bilder. Tyvärr är sladden kvar hemma så kan inte få över bilderna vi tog igår på datan :/ De får bli imorgon när vi kommer hem istället. Ska nog ut senare idag och köra lite skoter. Jag har börjat få ta en egen nu, stolt? Javisst! ;)
Konstigt det kommer kännas att komma hem till Stockholm på Onsdag igen, med vår/sommarväder :D och sen när man är här i stugan så är det fortfarande snö???!!! Ja, Sverige är ett långt land!
Nej nu ska jag fortsätta skriva här, känner mig duktig när jag sitter inne för att få det mer klart ändå!

had to be done

Engelska nationella. Inge kul. Alls.
Nu är jag hemma från skolan och fixar för fullt, tvätt, disk, städ och packning. Jag ska ut i vildmarken ;) jag ska ta vägen till ingenstans...jag ska bara vara! Haha gött ska det bli! Bussen går klockan två och innan dess ska jag ha hunnit äta lunch med! Helt sjukt vad varmt jag har här hemma, kan knappt ha kläder på mig, solen lyser rakt på och när jag kom hem var det 28 grader inne. Men jag KLAGAR INTE på solen! Har vädrat lite så nu är det behagligt igen ;)

äntligen fredag

Grymt trött är jag, men uppe tidigt för att jag ska ha nationella i engelska klockan åtta! Wish me luck! säger jag bara! Tack och lov är de bara två timmer så vid tio får jag gå hem! Nu blir det en snabb dusch, frukost och sen cykla till skolan! Ha en bra dag!

bedtime

Kan ju säga att jag lätt misstagit mig när det gäller psykologi-arbetet. Jag trodde det skulle vara lätt att skriva ihop ett antal sidor om ett funktionshinder. Men oj vad fel jag fick. Sitter och har suttit och kämpat med detta nu på kvällen och det har fan inte gått lätt. T R Ö G T rättare sagt. Men nu ska jag stänga av datan och krypa under täcket istället. Imorgon är en ny dag, då får jag ta tag i det igen! Men nu ska jag sova! Natti!


Balen 2010

Nu är biljetten bokad och platserna fixade. 2 juni går jag på röda mattan och in i stadshuset! Galet!


H&M


What a joke

Hahah nej det är inte kul egentligen. Fan. Hade svenska i 30 min. Sen skulle vi fått slutat. Men nu är det så att min läarer har bestämt att en tjej ska hålla sitt nationella tal i svenska klockan 15.00 för att hon inte kunde komma på svenskan. Okej Milla om du läser detta så ska du absolut inte tro att jag är sur på nått sett. :P Men känns bara kul att ha hål i 2 timmar för att ha lektion sen i 5 minuter. För vi får sluta när talet är gjort. Och talet är, just 5 min! Jaja de är bara skratta åt eländet, och göra bort lite onödigt skit som änå måste tas tag i någon gång! Så nu kör vi!



It´s today

Dagens humör: ganska bra, känner mig lite stressad
Dagens klädsel: chinos, vit t-shirt, converse
Dagens frisyr: no coments
Dagens planer: skola, psykologi-arbete, sola?
Dagens väder: moln moln moln
Dagens vill ha: meeeer pengar så jag kan köpa allt till student och bal utan en gnutta ångest ;)
Dagens tråkigaste: vädret
Dagens köp: ingenting än sålänge, planerar att köpa en mjölk senare, kul!
Dagens bästa: att jag fick vakna seent utan stess med J och fortsätta njuta av sovmorgonen! 
Dagens tanke: jag har verkligen mycket att göra nu :O

Text på väggen

Är sugen på att ha något budskap på väggen, sitter och klurar på vad det skulle kunna stå. Förslag?

 





Godmorning sunshines

Har min sköna sovmorgon idag. Börjar först 12.30. åh jag älskar att jag bara kan ligga kvar i sängen, slippa höra alarmet ringa, och bara göra saker i min takt. Nu ska jag in i dushen och sen äta frukost. Planen är att hinna skriva lite på psykologin innan jag börjar med. Kanske blir det bara skola idag mellan 12.30 och 13.20. Beror på om det är någon som ska ha muntliga prov på engelskan, då får vi andra sluta. Annars blir dagen till 15.45 och det är väl ok de med?! Inatt har jag drömt att jag var gravid??? :O Ingen mage knappt hade jag, men skulle föda när som helst! haha

Dyslexi

Alltså är inte det här konstigt, men nu när jag skriver om dyslexi på psykologi-arbetet så tänker jag hela tiden på hur jag skriver på datorn, och jag skriver fel utav bara helskotta nu. Är det för att jag är så himla koncentrerad eller vad är det här?! Blir skadad av mitt arbete!
Nej men usch vilket hemskt handikapp, om det finns några dyslektiker här, så all respekt till er. Fasen vad jobbigt! Jag är klar med en del av arbetet snart i allafall, och får fortsätta imorgon. Då ska jag skriva en dagbok om problemet. Tror att jag ska skriva som att jag är en lärare som följer ett barn i sin klass som har dyslexi. Svårt att skriva som om man själv hade det tror jag.

"Eouh!"

HAHA!
Christopher Walken reads Lady Gagas Pokerface

oversize

 

MONKI.


Kom nyss in...

Fick ut min älskling på promenad, men promenaden styrdes in mot stan tillslut och vi hamnade efter lite omvägar (för att njuta av vädret) på Safari, för en fika.

Jonas var jättenöjd och glad när han fick (slippa promenera) gå och fika på stan!



och han högg in på den emorma bullen DIREKT!



Jag däremot var lite osäker om jag gjort rätt val först! Men jo, gott vare! :)



Efter vårt besökt blev det en sväng förbi apoteket, hade inget att ta på läpparna så det var bara in och köpa försvarets hudsalva!



Sen tog vi en himla omväg hem, så jag fick min promenad iallafall, dock kan man ju fråga sig vart solen tog vägen, eftersom det snöade när vi gick hem.




Skumt de där med vädret?!

Have 2 have

Nej det här går inte! Solen skiner och jag sitter inne och jobbar. När Jonas kommer hem, ska jag ta med honom på en härlig promenad. Det behövs. Sol Sol Sol! Måste ta vara på den. Tror man kan koncentrera sig bättre om man varit ute i friska luften. För det enda jag gör nu är looking out the window!



självkänsla

Har du ofta ångest? Eller tankar och känslor om att du inte räcker till? Bryter du ofta ihop? Eller känner dig olycklig?
Det kan bero på att du har dålig självkänsla. Många glömmer bort hur
viktigt
det är att ta hand om sig själv. Jag är likadan själv. Jag ser så gärna till och gör något för att andra ska må bra och ha det bra, att jag i många fall kan glömma bort mig själv. För att du ska må bättre måste du acceptera dig själv och umgås med människor som stöttar dig i det du gör.

Saker att fundera på (små tips)


Låt din kropp bli din bästa vän
Lär dig att acceptera din kropp och ta hand om den som om den vore någon du tycker om. Träna, ät sunt och gott, skratta. Arbeta med kroppen i stället för mot. Då börjar du också ta bättre hand om den och känna dig bättre.

Beröm dig själv
Om du tittar dig sjäkv i spegeln och tänker; fy fan va dålig/ful jag är så kommer du ju självklart känna dig så. Intala dig själv att du är en bra/vacker människa, VARJE DAG, och kom ihåg, det finns inget vackrare än utstrålning.

Acceptera ditt inre
Om du inte kan acceptera dig själv, inne och ute, så kommer en förändring i ditt utseende aldrig att göra dig lycklig då du fortfarande ser dig själv som värdelös innesrt inne.

Umgänge
Det är inte bara du som behöver påverka din självkänsla. Umgås du med människor som är negativa eller lockar fram negativa sidor kommer du aldrig att känna dig bra inombords. Se till att umgås med människor som du mår bra av. Som pushar dig och tar fram det bästa i dig.




Mia Törnblom har skrivit en bok om självkänsla. Jag har inte läst den själv, men jag har hört att den är jättebra. Hon var förövrigt och föreläste här i Kiruna igår, vet inte om on skulle göra det idag med, men jag är lite sur på mig att jag inte gick dit. Tror det hade givit mycket.

Ps. ...kom ihåg att le, skratta och var glad! då blir allt lättare! Ds.

skön onsdag

Tjena mors. Fick sluta tidigt idag. Så jäkla skönt. Vi har eget arbete nu på psykologin så slapp gå på den lektionen. Ska jobba med det nu hemma istället. Sitter och irriterar mig på mitt hår just nu bara. Trött som jag var imorse så tog jag rengöringslotion med till duschen istället för balsam. Och det upptäckte jag inte för än när jag höll på att sätta det i håret. Så det betydde att jag bara hade shampoo. Och nu är håret som det är liksom! haha Senare tänkte jag försöka ta mig ut på en promenad i det förhoppningsvis fina vädret, men annars måste tiden gå till att skriva om dyslexi. Talk to you later.

Nighty

Det är någon film på sexan vi sitter och kollar på, tycker den verkar ganska värdelös, men Jonas är road så alltid nått ;) Snart ska jag (vi) sova, känns jobbigare och jobbigare att hålla ögonen öppna. Men nu hoppas jag att allt sitter till provet imorgon. Mer orkar jag inte plögga iallafall. Nej nu ska jag ta mig en liten natt macka och krypa ner bredvid min favorit igen. Finns inget mysigare än att få somna tätt intill varandra! Godnatt!

Right now

Sitter nu med mjukisbyxorna på. Åt middag för en stund sen. Uppkrupen i sängen försöker jag desperat nöta in allt viktigt tills imorgon. Min fina åkte för en stund sen, tomt och tråkigt här hemma nu. Men kanske nödvändigt för mig så jag gör det jag ska...! dock sitter jag ju här nu men jag behövde en paus från papprerna med filosoferna! Fick nog.

Jag älskar solen måste jag bara tillägga. Hoppas på finfint väder i stockholm till nästa vecka! Då ska jag nämligen ut och fixa en hel del:
  • Studentklänning
  • Skor till balen och studenten
  • Löshår
  • Smycken/väska/sjal till balen, får se vad det blir
  • Åka med jonas och köpa skjorta och slips och skor
  • Vara ute med mina fina systrar
  • FIKA med mina fina vänner
  • och övningsköra med pappsen!!
En hel del alltså och säkert lite till. Kanoners kommer det bli, jag längtar!

Men innan flyget går till stockholm ska jag hinna med:
  • Filosofi-prov
  • Engelska nationella hör/läs
  • Psykologi-arbere
  • Filosofi-arbete
Så nu är det bara fortsätta hära! Hejdå!

Snart är det sommar!

Ps. Jag vill ha en hund! Ds.


.....

"You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She’s not perfect - you aren’t either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don’t hurt her, don’t change her, don’t analyze and don’t expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she’s not there."

-Bob Marley

4 maj

Mellanmålet har jag tryckt i mig och nu känner jag mig redo att ta tag i filosofin tills imorn. Här ska det nötas filosofer utav bara helskotta nu haha. Fy fan va trist, men uppenbarligen viktigt att veta??!

Idag gick skolan plättlätt, fast det berodde ju då på min försovning imorse. Jag började första lektionen klockan 10.45 då och höll mitt svenskatal. Måste säga att det gick bra. Jag höll tidsramen, det var det viktigaste ;P Efter det har jag bara suttit och svarat på lite frågor om sex! på naturkunskapen! Första gången Uffe (lärare) blev generad över vilka frågor han hade skrivit ihop. Hahah Sen gick jag hem vid två!

Men nu ska jag ta tag i Descartes, Hume, Parmenides och många många fler! Ciao!

Mellanmååååål

Alltid lika sugen på något gott när jag kommer hem! Idag blev det:

Verums laktosfria hälsoyoghurt, supergooood! Med lite rågfras på! Mumma!


Drömmar ställer till det!

Hela tiden har jag vetat att det där förbaskade MaC provet skulle komma tillbaka idag. Jag visste det. Jag har till och med drömt om att jag fick tillbaka det inatt! Skrämmande. Minst sagt. I drömmen fick alla bästa betyg medans jag fick nöja mig med ynka 1 poäng= ett stort jäkla misslyckande och IGIGIG! Haha Vad drömmar kan vara grymma, dock ska jag väl inte påstå att mitt resultat var tjusande, men jag slog 1 poäng iaf! Nu gäller det att jobba hårt inför nationella!

Nu har jag pratat igenom mitt svenska tal till nationella i svB, som jag ska hålla imorgon, om att jag faktiskt är ett glatt skilsmässobarn!

Nu blir det att plugga filosofi, prov på onsdag. Nej jag skojar inte, mycket är det och för lärarna finns det inget stopp för hur mycket dem kan ge ut. Men en månad lite drygt kvar till STUUDEEEEEEENNTEEEEEEEENN!

UMO på besök

Hade sovmorgon idag. Välbehövlig var den vill jag lova! Började skoldagen med att lyssna på ungdomsmottagningen i en timme. Ganska underhållande vissa gånger faktiskt. Nog för att det känns som man gått igenom det mesta när man träffade dem i åttan eller när det var. Men det är väl alltid bra iofs. Snart är det dags för filosofi. Jag ska skriva ett arbete om John Locke. Sen ska jag äta hambuuuurgare! Gottigt värre! Men nu ska jag röra på fläsket mot sal, ja vilken var det nu? Ciao!


Fikadags?

Är du glad och sugen på något gott?
Trotsa namnet och köp en butterkaka!
För de är gott :D

1 maj

Hej,
Idag vart det ingen sovmorgon, med tanke på en lugn kväll igår kväll så vaknade vi tidigt här. Vi har ätit god frukost och bara slappat på morgonen, men nu för en liten stund sen så kom jag in, efter jag har åkt skidor nämligen ;D haha! De gick ju som det gick, åkte på sjön, det snöar för fullt och fanns inga spår. Men jag gjorde mina egna spår och med mitt jävlar anamma så kom jag en bit iallafall! :P

RSS 2.0