Genrep snöfestivalen

Oj vad jag är trött nu, snart är det verkligen dags att krypa ner under täcket! Imorn väntar en ny dag, en lång och mycket spännande sådan :D Mamsen kommer upp, ska bli mys! Snöfestivalen börjar och jag ska gå på inne modevisningen! Ja, ni kanske vill veta hur det gick på genrepet ikväll?
Var på folkets hus i ca 2 timmar. Vi fick prova alla våra kläder vi ska ha till helgen, både till innemodevisningen som är imorgon och till utemodevisningen som är på lördag. Alla sprang huller om buller och kläderna var utspridda. Stressen var galen mellan klädbytena, speciellt för mig som har så mycket lager på lager från vissa butiker. På lördag ska vi iaf ha som en assistent som ska hålla koll på ens grejer, då kommer allt nog flyta bättre!
Nå, butikerna jag ska gå för är Mera Mode (veromoda), JC, Ishotellet och Ripan (sportshop). 4 byten på lördag och 2 byten av kläder imorn. Fast inne ska jag bara visa upp för JC. Rörigt I know, men det ska gå bra det här. Jag är laddad till tusen, just nu iaf, imorn kommer jag säkert vara pissnervös, men det skiter jag i, I can do it!
Nej nu måste jag sova,
Godnatt! :)

Mmmodelljobb...

Vicka på höfterna, fram med brösten och puta med läpparna. Tänk vad mycket man ska tänka på ;) Om ganska precis en timme så ska jag möta upp alla som ska vara med på modevisningen imorn på snöfestivalen här i Kiruna. Jupp jag ska vara modell. En kul grej för omväxlings skull. Bara jag inte halkar eftersom catwalken är gjort av snö, eller att jag får världens nysattack, snubblar eller pinkar på mig av nerver så ska det här nog gå vägen mina vänner! Måste få säga att jag inte visste vilket spektakel det var, det här med snöfestivalen, när jag anmälde mig, det är ganska så mycket större grej än jag anat, men jag blev ju medtagen iaf :P Har man gett sig in i leken så får man leken tåla helt enkelt. Det kommer nog vara superkul! Kanske är det här starten på en oanad modellkarriär? höhö
Nej men önska mig lycka till, hörs ikväll!

NAGLAR

Ledsen för en kass bild, men ni överlever! ;) Kanske kommer någon bättre?!

Egokick

Tjejen med det sämsta tålamodet när det gäller mycket, gjorde jobbet med naglarna från början till slut. Ja, jag har suttit i nästan 4 timmar och kämpat med dem. Men nu är de klara och jag är såå nöjd och stolt. Tänk det ser nästan ut som jag gjort dem på salong, riktigt snyggt må jag säga. Så jag rekommenderar verkligen alla att prova på det här Gele Kitet från Depend om man vill prova på att ha förlängning på naglarna! 149 ynka spänn!!! Tog mig en snabb matpaus i mitten av fixet men annars har jag suttit hela kvällen, jag är imponerad av mig själv, att jag inte gav upp när jag kände mig lite smått stressad av att bli klar när jag kommit knappt halvvägs, men vad hade jag för val, man vill väl ha naglar på alla händer ;) och man vill ju att det ska bli bra ändå! Vilket egoinlägg det blev, men sånt här gör jag inte varje dag :P hihi
ps. lägger in bild på naglarna om en stund ds.

Min prins och jag firar 11 månader idag!


Puss på dig, världens bästa Jonas!
Love you!

Depend Gele Kit

Åh jag slängde precis i mig en smörgås, hur kan jag bli så vrååålhungrig hela tiden? Antingen så är jag mätt och belåten eller så är jag galet hungrig, finns ingen liten mellanfas här inte, nejnej!

Skoldagen var skön, första onsdagen på det nya schemat så idag hade jag psykologi för första gången och jag tror det kommer bli en rolig kurs, det kändes så idag iallafall. :) På mitt hål innan retoriken tog jag mig upp på stan i snö och blåst. Nu har jag provat ut allt till helgen, så nu har jag koll på det mesta, skönt för mig som har världens kontrollbehov. Tyvärr fick jag reda på att skobutiken dragit sig ut så nu får jag inte visa upp monsterklackarna :/ Hade vart kul!

Snart ska jag göra manikyr på mig själv höhö, nejmen jag har köpt ett nagelkit från depend när man får bygga sina egna naglar och jag tänkte att det kunde vara kul att prova, blir det bra, lönar det ju verkligen att göra själv istället för på salong (om det inte ska vara till något specielt tillfälle, då är man ju säker på ett bra resultat) men det kostar ju trots allt flera hundra, så det här verkar vara ett bra budgetalternativ, köpte det för 149:- på lindex :)

Är det någon som har provat det?


Inför Snöfestivalen

Sitter i skolan, har precis haft svenska. Fy vad jobbigt det var att komma upp imorse, har sovit sjukt dåligt hela natten, vaknat typ varannan timme. Nu är det mycket i huvudet. Mycket att göra i skolan, men alla tankar riktas på helgen just nu. Igår var jag trunt i flera butiker på stan och provade kläder och senare idag ska jag till stan igen och fortsätta prova. Mycket att fixa och tänka på inför helgen.

Detta blir ytterligare en av de STÖRSTA utmaningarna jag har tagit mig an, men det ska bli sjukt kul ändå. På fredag och lördag smäller det iaf, jag och flera andra ska visa upp det senaste vintermodet från olika butiker som finns här i Kiruna. Nervöst..JA!

Nu ska jag snart ha filosofi men ska se om jag lyckas skramla ihop lite pengar till en macka, magen kurrar för jag hann inte äta frukost imorse! Illa pernilla, men vi hörs sen!






Gaaah!

Just nu har jag så mycket i huvudet att jag inte ens vet vad jag ska få ner här. Nu ska jag ta itu med mitt liv med allt vad det innebär, hörs senare ikväll! :)
Typ såhär känns det!

Godmorgon Söndag!

Vaknade tidigt imorse och kunde inte somna om, så jag tog på mig myskläderna och gick upp helt enkelt. Jonas ligger kvar och sover i sängen, men känns så hopplöst att ligga och vrida och vända på sig lika ofta som man blinkar.. Men han ska gott få sova, klockan är ju trots allt bara lite efter åtta!!
Så nu är jag uppe med hans mormor och morfar haha, jag har senaste numret av SOLO framför mig som jag ska ta mig ett titt i. Sen blir det väl frukost när Jooonas vaknar, hoppas det är snart! Min mage börjar kurra ;)

Hörs under dagen!

ps. -24 ute idag!! ds.

GRATTIS :D

Grattis världens bästa FRIIIIDDAAAA :D :D
19 år idag!!!!
Puss pårej!

Tummen upp för promenader i -30

fast lite kallt om kinderna vare ;P

De går bra nu ;)



Efter promenaden kom man tillbaka till huset snötäckt och vit runt hela ansiktet, kaaaallt!


Update från Svp

Hej allihopa,

Idag har jag gjort....NADA!

Kan tyckas tråkigt men ack så skönt det kan vara ändå! Ingenting kanske jag inte ska säga att jag inte har gjort, jag har ju trots allt ätit frukost och kollat skidor på tv. Stickat klart en halsduk. Ätit lunch och kollat skidor på tv. Duschat. Ätit middag och kollat skidor på tv...you get it ;) För en liten stund sen kom vi in från en promenad runt lilla pyyn, som jag inte alls har haft koll på, men nu så! Varken skoter eller skridskor har det blivit pga av kylan, menmen!

Imorn tror jag vi åker tillbaka till Kiruna på dagen, då hinner vi med Hockey på eftermiddagen och joina kirunaklacken ;) hihi sen måste det tvättas och stå i hemma, trist...men tro mig NÖDVÄNDIGT!

Nu blir det Robinsson Karibien och myys med Jonas :)

Ha en trevlig kväll!


Baby it´s friday

Hej,

Åh finns nog inte ord för hur trött jag var när jag vaknade imorse, gick och la mig liite för sent för att gå upp innan sju! Ögonen värkte och kroppen kändes som gelé, men jag satt iaf på lektionen 8.00, redovisningen om Sveamål och Stockholmska gick snabbt och även de andra gruppernas redovisningar gick fort så lektionen var bara 40 min, min skoldag vart alltså på 40min en fredagsmorgon, blää! 08.40 slutade jag, men satt kvar ett tag i schoooolan ändå!

Efter det så har jag vart och provat lite kläder, det närmar sig med stormsteg!:D Nu har jag precis startat diskmaskinen och ska äta lunch, pasta carbonara, vilken lunch va ;)



Usch redan ålderstecken :O Gråhårig och frusen på väg hem på förmiddagen ;)

Vilken härlig dag ...tralalalatralalala :D

Jaha då var man NITTON hela år! Min mamma ringde mig 15.34, precis då jag föddes och sjöng för andra gången idag haha! Hon är ju för rolig! :D Imorse blev jag väckt med sång och paket från J, så mysigt!<3

Vart en lång dag i skolan med massa lektioner+prov med tack vare alla fina gratulationer som pluppat in på sms och i skolan och så, så har dagen känts rolig och lätt att ta sig igenom! tack och looov :)

Ikväll ska vi ut och äta middag och sen blir det hem och äta tårta!




Onsdags kväll

Snart dags att lägga undan böckerna, nu har jag kämpat med naturen mer eller mindre hela kvällen. Jonas var så gullig och fixade iordning middag här mitt i mitt pluggkaos! ;) Snart är det dags att sova och sen vakna upp till en rolig dag - min fööödelsedag! Första året som man inte är hemma med familyn och blir väckt med sång och hela faderullan, men hey jag är stor nu, det kan jag väl ta!....

...nä måste erkänna att det redan känns lite tomt utan dem :/ :P

Tur är väl det att jag istället får vakna upp med min fina boyfriend, tror nog det kommer kännas nedra bra det med! Nej nu ska jag ta mig an det sista sen sova, natti natti!

Sometimes life´s a biTch

Papper ligger utspridda över hela bordet, pennor likaså, godispåsen är uppäten och jag känner mig allmänt missnöjd. Kanske pga att jag försöker bli klok på Genetik-avsnittet jag har prov på imorn, och som jag bara inte orkar förstå. Åh jag ser såå fram emot min kväll idag, B L Ä!

Talet gick fina fisken idag iaf, skönt att ha det avklarat! Nu har jag ju bara 1 prov och 2 redovisningar kvar den här veckan höhö. Låter som att optimisten i mig börjar förvandlas till pessimisten, det får ju inte bara ske! Nejnej nu fäään ska jag ta tag i den här helvetesboken och göra nått bra utav eländet! Imorgon är det ju trots allt min födelsedag och tänk vad skönt när provet är gjort! :)

Nu: pluggA

It´s a new day

Godmorgon,

Hyffsat nyvaken sitter jag här i sängen och gör mig redo för att gå upp. Måste alltid vara kvar en stund i sängen innan jag år upp, finns ju inge värre än att bara behöva kasta sig ur sängen. Jonas ligger här brevid och vägrar inse att det är morgon :P

Snart blir det duschen, frukost och sedan iväg till skolan. Börjar kl.15.00 idag men ska ändå dit innan lunch och ta itu med naturplugg tills imorn. Känns bättre att gå dit och verkligen få någonting gjort istället för att vara hemma hela halva dagen och hela tiden lockas av att göra andra saker haha.

På retoriken idag ska vi hylla semlan som sagt, eller om jag inte minns helt fel så var det 2 som ska såga den totalt ;) Det blir nog kul, vågar man hoppas på en liten fikastund med gruppen efter alla tal?

Nej nu ska jag skaka liv i mannen här brevid och göra mig klar för plugget!!


Go´kväll

Har precis ätit upp mina mackor som jag gjorde ordning ikväll. Inte den bästa middagen, jag vet! Men alla dagar orkar man inte ställa sig framför spisen och laga mat så då får man lätta lite på tyglarna höhö. Blev istället hårdkokt ägg, mackor och oboy, de satt gott i magen. Känner att jag tagit vara på dagen idag trots att jag vart hemma, talet blev klart, jag har gjort klart en engelska uppgift, läst lite till naturprovet och börjat sticka lite. Nu snart ska jag kolla på mästarnas mästare och senare ikväll blir det väl Paradise Hotell like always :P
Ha en trevlans kväll!

Skola Skola Skola

Ibland kan skolan faktiskt vara kul, nu är jag ju inte där, men tänkte mer på uppgifter man får göra. Är klar med hyllningstalet till semlan, tycker det blev riktigt bra faktiskt och det var kul att skriva det, trots att jag tyckte uppgiften var helknäpp när jag fick den i förra veckan. Sen läste jag ut boken i svenskan imorse som också var en riktig hit och då blir det ju inte så tungt att göra uppgiften, alltså läsa en bok på knappt 400 sidor.

N U S K A J A G D Ä R E M O T . . .

ta mig an naturboken. Har prov på en del av genetiks-kapitlet på torsdag, på min födelsedag :/  ;) så nu är det bara börja nöta!

Hörs :)


Grattis Hilda!

IDAG ÄR DET DIN DAG! NJUUUUUUT!

Nu är det bara att sätta igång :)


Vaken nu

Godmorgon alla pigga!

Vaknade för ett tag sen när Jonas stack iväg på träning. Vad skönt det är när man kan ligga kvar under det varma täcket när han måste iväg och ut i blåst och snö- skadeglad eller vad säger man ?! hehe. Nä helst av allt hade man väl ändå haft kvar lite sällis här, menmen. Blir hemma idag med, så att jag kan ladda på med all energi som behövs resten av veckan! Har bara ett fåtal sidor kvar i boken "allt för min syster" så den ska jag läsa ut nu, sen blir det frukost!

Ha en förträffligt bra dag allihopa!

Jaha och vad ska du göra sen då?

Många gånger slås jag av tanken att man inte längre lever i nuet. Det ska alltid finnas en tanke. Det ska alltid finnas en idé om framtiden. Alltid ska man fundera på vad som ska komma att hända efter det man håller på med nu. Och missförstå mig inte, klart man efter att ha avslutat en sak, ser sig om och försöker komma på nästa sak att ta sig an. Men ibland kan det vara så att tankarna om "sen" tar över det man håller på med nu, att man glömmer det man gör för stunden för att man redan börjar fokusera på det man ska göra härnäst?

Ett exempel är från sommrarna jag spenderat på Gotland med min stora härliga familj. När vi suttit vid frukostbordet på mornarna så har inte det sista tuggan hunnit sväljas innan någon hört vad vi ska äta till lunch, eller samma sak vid lunchbordet om middagen. Ingen stor sak egentligen, men något som jag kommer ihåg.

Det jag vill komma fram till är att man ska ta tillvara på stunden som är NU och inte tänka för mycket framåt, så att man glömmer att NJUTA av det man gör för tillfället. Att man ska ta tillvara på dagen helt enkelt. Framtiden kommer och beslut ska fattas, till exempel vart jag ska ta vägen? Jag som tog mig en avstickare och flyttade till Kiruna, här där jag faktiskt trivs bra! Men vadå du ska väl inte stanna där? Inte tusan kan jag svara på det idag och behöver jag? Nej, jag lever i nuet och det är så det ska vara! Håller ni med mig?

ps. Kan ju vara bra med viss framförhållning, men inte så det skadar nuet! ds.


V.3

Måndag: Vila, Vila, Vila, äta, Paradise Hotell

Tisdag: Skola / Tillfrisknande hemma?? Vi ser..måste iaf ta mig till banken!

Onsdag: Retorik-tal om semlan, Plugga nAtUr

Torsdag: MIN FÖDELSEDAG :D hurra hurra hurra hurraaaa! ;) Naturprov, Firande och mys!

Fredag: Svenska redovisning, Iväg och prova kläder inför nästa vecka... :O ;)


Godmorgon, sammanfattning av helgen i Svappis

Nog för att jag var lite täppt och småhängig i lördags så stoppade det inte mig och Jonas från att åka till Svappis och hälsa på hans mormor och morfar, min förkylning var ju rätt stabil och klart jag skulle bli bättre, men näh, tji fick jag och idag vaknade jag värre än någonsin. Rummet känns varmt och kallt om vart annat och jag gör inget annat just nu än sitter ihopkurad i min varma filt! Blä! Har pratat med mormor min och hört vad jag ska göra för att bli bra igen, så nu är det bara börja klunka massa!!...vatten!

Helgen i Svappavaara var kul iaf, kollat skidor på tv, ätit god mat, fikat!, gullat med hunden (stackarn som väntar på operation och just nu hoppar på 3 ben) kan man ju inte bara gå förbi utan att klappa, stackars jycken!, åkt skoter, Jonas drog ut mig på en mardrömstur ;) körde fort så jag höll mig fast vid han hårdare än ni kan tänka er, åkte upp på ett litet berg, inte lite brant att komma upp där och sen ner med!! (blundade både upp och ner) inte nog med detta galenskap till åkning så såg vi 2 älgar och 11 renar på hyffsat nära håll :O vart rädd för attack och kom genast att tänka på björnarna som finns med, men efter massa lugnade ord från jonas så insåg jag att det nog skulle vara högst osannolikt att vi skulle stöta på några björnar, dom sover ju på vintern dom nallarna! ;) (tro inte att jag inte visste det, men man vet ju inte om NÅGON ändå lyckas hålla sig framme haha) Jag har även gjort några framsteg med min skridskoåkning med.

På skridsor i Svappis


Men ibland gled benen åt varsitt håll?

Jag övade att åka bakåt :D vad gillar ni min högerhand? :P

Ibland gick det tyvärr inte som jag ville..

Säkraste sättet att stanna på!

Han var glad och stog alltid på benen iaf, konstigt ?!

Aw! haha

Svappis

Befinner mig hemma hos Jonas mormor och morfar i Svappavaara just nu. Vi åkte hit igår eftermiddag med snabba ryck för att få ett miljöombyte :) Åker hem senare ikväll, nu ska vi ut med skotern sen får vi se vad som händer!?
Skriver mer sen och ska lägga upp lite bilder från igår när vi åkte skridskor haha!
Ha en bra dag!
På skotern påsken 09

Hallå allihopa!

Kom hem från Coop för en stund sen, nu är kyl och frys fylld igen, så man kan välja och vraka till middagar och annat en tid framöver, det känns alltid lika bra! :) Kan väl inte påstå att det hänt alltför mycket idag, pga förkylningen. Tv-tittande, lite läsning av "allt för min syster", liiite plugg och lite tid med jonas på dagen mellan hans träningar. Var nog länge sen vi skrattade så mycket ihop som vi gjorde idag, tårarna bara sprutade tillslut :D Sånt är så härligt och kul! Nåja, om en stund blur jag hämtad hem till Jonas morbror, där blir vi bjudna på middag, så får vi se om man orkar röra sig vidare senare ikväll :)
Trevlig fredagskväll önskar jag er allihopa! ;)

godmorgon

Hej alla friska och glada,

Själv sitter jag fortfarande nerbäddad i sängen med en jäkla förkylning. Finns inget värre än att vara såhär seg och varför lyckas alltid sjukdomar komma när dem är som mest Olämpliga! Hade planerat utgång ikväll, men de går ju inte i den här formen. Ska med andra ord försöka att ta hand om mig idag, ska göra mackor och en kopp te nu, sen vila. Skulle vilja ta tag i lite skolgrejer med, men vi får se vad orken ge med sig. En promenad ska jag pallra mig ut på senare iaf, blir galen på att bara sitta inne. Nej de går inte.

Ni får ha en bra dag iaf!

Pirrar

Hej och hå,

Vilken dag det har varit, upp i tid imorse och iväg för skola. Hem en sväng på eftermiddagen för att sedan vända tillbaka till skolan på möte. Vad har jag gett mig in på och vad kommer mitt mod ifrån? Inge vidare långt möte, nästan lite onödigt, men ändå var det bra, aja! Tiden går fort nu, snart är vi där...

Jag har nästan skrivit klart hyllningstalet till semlan nu, och snart ska jag hugga in på svenska redovisningen. Jag ska snacka om Stockholmska dialekten, så det blir nog inget större bekymmer ;) hihi ganska kul faktiskt!

Om en vecka är jag 19 bast, det ni! Klurar på vad det ska hittas på för skoj då, blir det bastu? party? middag? eller alltihop? den som lever får se!

Ha en fantastiskt underbar kväll!
Tycker den här bilden är så mysig, syrran med jonas keps
och han i hennes egengjorda halsband! ;)

Tjoooollahopp!

Hahah varför i hela friden ska man skriva ett hyllningstal till en semla? Ja alltså till den där bakelsen..Jag tror min retoriklärare gått och blivit lite knäpp?! haha Men de är bara skriva och lyda ;)

Sitter med de talet nu och ska försöka göra klart de så man slipper tänka på det! Så mycket annat att plugga så det är lika bra att bara göra bort dem här små uppgifterna! Dagen i skolan var väl egentligen inget att klaga på. Hade en lektion klockan 15.00- 16.00. Ändå tog jag mig till skolan till lunchen, och sen gjorde jag klart en del av mitt projektarbete innan lektionen började :)

Ikväll blir det filmkväll med Jonas. American Pie på 6-an kan mina kanaler jag har erbjuda ikväll, blir nog bra! Jag ska även försöka få han att hjälpa mig fixa en ny header, det är ju helt galet hur fort jag lessnar, men tycker det är för mörk som den är nu, vi får se hur det går och blir med det!

Nej nu ska jag tänka ut vad som är det mest fantastiska med SEMLAN ;)




Med dig är jag lycklig!

<3

Tisdag 12 Januari

06.40. Väckarklockan ringer. Stängs av. Vaknar en stund senare och upptäcker till min förvåning att klockan är 9.05, lyckat hehe. Min första lektion började klockan 8.00 :/ De var min härliga morgon de! Kom hem från skolan för en stund sedan, och nu tänkte jag ägna någon timme åt plugg. Sen middag + mys + Paradise hotell!

åh vad jag längtar!

JAG SKA TILL THAILAND OCH JAG LÄNGTAR SOM EN TOK, DOCK ÄR DET SE SÅDÄR 10 MÅNADER KVAR, MEN KAN INTE LÅTA BLI ATT LÄNGTA OCH DRÖMMA MIG BORT REDAN NU!!! GÅ PÅ BRÖLLOP+SEMESTER KAN DET BLI HÄRLIGARE?!





Måndag 11 Januari

Första skoldagen avklarad och nu är man tillbaka i Kiruna igen. Sjukt konstigt nog känns det som att man var här igår och som lovet inte har varit, allt är alltså i sin vanliga vardag igen..Men gaaah vad det var jobbigt att gå upp imorse och att gå första dagen efter lovet mellan 8.00-16.20 :/ Livet är bra hårt mellan varven! haha
Har precis ätit middag och satt på mig myskläderna, nu väntar en myskväll med Jonas när han kommer hit efter sin träning! :)
Först ska jag hinna läsa lite bara, åh vad den är bra boken "allt för min syster"
Så tjooooollahopp vi hörs!

Stockholm sista dagen

Sitter hemma hos pappa och nu har jag precis packat klart väskorna till imorn. Åkte ner med en stor bag och åker upp med två :O haha! Aja vad ska man säga...
Idag har jag haft en mysig förmiddag hemma hos mamma och en fartfylld eftermiddag hemma hos pappa. Jag har vart ute i pulkabacken med syrran och åkt som bara den. Länge sen jag åkte pulka så det var riktigt kul, så härligt väder också!
Nu ska jag måla naglarna och slappa lite, sen blir det upp i tid imorn och iväg till flyget! Så nästa gång vi hörs är jag i Kiiiruna! ;)
ps. Det här lovet har gått fööör fort, känns lite skumt att åka när man vant sig vid att vara hemma, men nu är det ny termin och nya tag, de här ska bli bra! ds.

Matglá de e så de ska va!

Åh vad jag är hungrig, potatisgratängen är nyss instoppad i ugnen och det ska bli så gott med middag snart! haha

Imorse stack jag iväg till banken med mormor, efter det gick vi och kollade lite affärer och tillsist hamnade vi på Espresso house. Drack latte och åt en muffins, det fick bli vår lunch för gud var mätta vi var efter dem, inga små grejer de! (Kanske därför magen kurrar lite nu me höhö) Iaf, sen tog vi en sväng förbi Röda korset, alltid lika kul att titta in där och se om man kan göra några fynd, och visst gjorde jag de. Supervarm och härlig ull-kofta, skjorta och skärp för 95kr. Inte illa pinkat eller vad säger ni? ;)

När jag sen gick hem till mormor och morfar fortsatte jag att kolla på grejer, de slutade med att jag fick en mössa och en bag. Mössan är från när morfar var med i OS i Sarajevo 84, så de var kul att få ta med sig den hem :) Bagen behövs nu för att jag ska få med mig allt till Kiruna haha. Jag tror jag har världens bästa mormor och morfar! <3

Det blev en sväng förbi på Jobbet eller där jag jobbade innan jag flyttade upp till Kiruna. Va riktigt kul kul kul att få snacka med några där!

Nu är det som sagt potatisgratäng och fläskfilé som står på schemat här, sen blir det nog att kolla på premiären av Let´s Dance. Några roliga ansikten ska ju vara med så! Juste vi ska fira mig lite också, syrran är så inne i "kalas-åldern" Allt ska firas och tårta ska det vara. Så vi ska göra en kladdkaka som tårta och så blir det skönsång, ljus och firande sådär 2 veckor innan min födelsedag. Mys!

Ha en hejdundrans kalaskväll du med!


min nya mössa! ;D

8

Godmorgon,
Idag är jag uppe ganska tidigt för jag ska iväg till banken snart. Där ska jag träffa mormor och sen kommer jag antagligen följa med henne hem. Nu är det bara 2 dagar kvar i Sthlm, så nu gäller det att planera väl! Mycket man vill göra, och många gånger är det synd att dygnet inte har bara nååågra timmar till.
Ha en bra dag!

Jag är trött

Dags för sängen och sova! Har ätit liiite för många chokladbollar, men grymt gott vare. Så valkarna som snart träder fram är mycket varmt välkomna höhö.
Blev en liten sväng till Stinsen med Hilda nu på eftermiddagen och middag. Vi sågs inte en dag för sent, så de va mys!
Men ikväll orkar jag nog inte skriva mer än såhär, så godnatt!













ps. ta hand om varandra! ds.

Boosta upp ditt självförtroende

Håller ni med om att det känns som att man måste brottas med sitt självförtroende/självkänsla mellan varven? Att man med jämna mellanrum behöver få till sig positiva kommentarer, läsa tidningsspalter eller få medhåll från andra för att kunna vara säker, trygg och nöjd i sig själv. Dock känner jag mig starkare än någonsin i mig själv just nu, men det är aldrig fel att läsa saker som får en att må bättre, eller får en att känna sig starkare. Att läsa saker som kan få en att tänka på nya sätt, så att man slipper fastna i gamla saker man vill komma över. Det är viktigt att känna att man är säker i sig själv! Man måste inse är att man har ett eget värde. Att ingen har rätt att tro att den är mer värd än du, för så är det absolut inte. Våga att slåss för dig själv och visa andra att ingen kan sätta sig på dig. Det kommer du bara må bra av!

Tips på att stärka ditt självförtroende
  • PEPPA DIG SJÄLV
    Istället för att säga till dig själv att du är värdelös eller en idiot, som bara får dig att må dåligt, så prata istället uppmuntrande med dig själv. Säg istället till dig själv att du gjort något bra och att du kommer fixa saker!

  • TA INTE ALLT SÅ ALLVARLIGT
    Det krävs mycket träning för att bli bra på något. Intala dig själv det istället för att se det som ett misslyckande när något inte går som du tänkt. Man växer att att våga utmana sig själv och att tillslut klara utmaningarna!

  • BYT ATTITYD TILL DIG SJÄLV
    Försök att titta på det du är bra på, istället för att fokusera på sådant du tror att du inte klarar av.

  • VÅGA PROVA PÅ NÅGOT NYTT
    Du kan mer än vad du tror. Bestäm dig för att göra saker som du känner motstånd inför. Ring det samtalet du våndades för. I efterhand ångrar oftare de man INTE gjorde, än saker man gjort.

  • OMGE DIG MED POSITIVA PERSONER
    Umgås inte bara med människor som har en negativ attityd, dem påverkar dig mycket. Umgås du med positiva människor, har du lättare att visa dig från din bästa sida!
Bra bild tagen från veckorevyn!

7 januari

19 år om två veckor

Jullovet är snart slut, och jag kan inte förstå vart det tog vägen. Veckorna har rusat i fruktansvärt äcklig fart. Och nu när skolan ändå snart börjar så hoppas jag att de fortsätter i samma fart, så att det snart blir lov igen! ;) De senaste dagarna har jag inte mått nå vidare, feber och nästäppa, ingen rolig kombination. Nu börjar jag äntligen känna mig något bättre!

I början av veckan var jag hemma hos pappa och träffade min fina familj där. Vi hade mini-julfirande och så fick jag reda på att vi har biljetter bokade till Thailand nu :D Åh vad glad jag bev, inte förrän i oktober/november? men ändå. Först ska vi på bröllop där, sen fortsätta att semestra i 2 veckor, längtar galet!

Jag har vart på bio i veckan med. AVATAR! En film som inte är i en genre för mig egentligen kanske, men den var absolut bättre än vad jag trodde! 2.40 lång, men den kändes inte så lång. Tecken på att den var bra?!

Idag har jag vart hemma med syster, vad gör man inte för att hon ska slippa förskolan liksom, I´m a good sister! Vi har bakat chokladbollar och nu ser hon på film!

Nu funderar jag på att läsa lite i boken som vi har fått på svenskan. "Allt för min syster". Nu är jag riktigt inne i den och jag tycker den är bra, dock är den supersorglig mellan varven. Tårarna är inte långt bort då. Handlar ju om en tjej som har leukemi. Brukar inte ha så lätt för att "gråta" när jag ser filmer eller läser böcker, men med den här boken har det vart något annorlunda!

Jag älskar min systrar!

New things

Ansiktsrengöring rekomenderad för ungdomar med känslig hy :) Finns att köpa i hälsokraft/hälsokost butiker!
Ansiktsvatten från Åhléns
Örhängen och ring från JC
De bästa! Mjukis-set från MQ
Tröja H&M
Skor MQ

Vår minisemester

Nyköping! En helg där för kroppen!

I lördags tillbringade vi största delen av dagen inne på spa-avdelningen på hotellet. Vi gjorde två behandlingar var och relaxade i relaxavdelningen. Jag började med en bodyscrub för att sen lägga mig i ett kurbad med massa oljor och samtidigt som jag låg i badet fick jag ansiktsmassage och skalpmassage. Skön musik och tända ljus var i bakgrunden. Huur skönt som helst!

Efter det gjorde jag en "ansiktsbehandling porrengöring", då jag fick rengöring, peeling, grundlig porrengöring, ånga, ansiktsmask och creme. Efter den behandlingen och nu med, känner jag mig så fräsch. Man känner verkligen att man är helt ren i fejjan ;)

När vi båda var klara satte vi oss bara i den trevliga relaxen, drack juice och läste tidningar :) Kroppen var helt len och jag var grundligt rengjord höhö. Det kändes bra!

På kvällen åt vi på en fin Italiensk restaurang, god pasta och sen efterrätt på det! Det var nog längesen jag skrattade så mycket med min mamma som där. Så härligt. Man mår bra av att skratta! ;D

Sovdags vart det ganska tidigt, under natten sov jag 11 timmar och jag kände mig ordentligt utvilad när jag vaknade. Frukostbuffé, en stund för vila på rummet för att sen fortsätta utnyttja vad hotellet erbjöd. Vi var i gymmet en timme, drog på oss bikinin och simmade några längder i bassängen och avslutade i bubbelpoolen.

Utan att överdriva så kände jag mig som en "ny människa" som  man så klyschigt kan säga! när vi lämnade hotellet. Till och med min mamma tyckte att jag såg annorlunda ut. Piggare och med en annan hudton. Man behöver skämma bort sig mellan varven, nu har vi två skapat en ny "tradition". Det här var första men absolut inte sista gången!!!

Igår gick vi på stan hela efetrmiddagen, fikade och åt middag. Gjorde en hel del shoppingfynd, visare senare. Bland annat en ny kräm som jag fich rekomenderad av hon som gjorde behandlingarna på mig. Passar bra för yngre personer med känslig hy. :)

Blev inte så mycket bilder tagna på hotellet som jag trodde, men känns fel att ta bilder när det är så mycket människor på alla ställen. Menmen ;)


Morgonrock och tofflor att ha på spa-avdelningen


Avsminkad och redo för behandlingen


Yogasalen och bassängen

Hemma

Vilken helg! Kom hem från min och mammas mys-helg i Nyköping för någon timme sen :) Vi började med att hoppa i mykläderna och göra lite fika. Sen har jag försökt packa upp min väska, men det kändes som morgondagens projekt. Nu ska jag läsa lite nyköpta tidningar, sen blir det Godnatt!
En liten sammanfattning av helgen och någon bild eller så ska jag se till kommer upp här imorgon :)

Spa-helg

Hej,

Klockan ringde 05.30, men det bara gick iiiinte att gå upp direkt, så jag höll mig kvar i sängen i en kvart iaf! Nu har jag kommit ut från duschen precis och ska göra mig klar, få i mig lite frulle och sen dra med Mami mot Nyköping!

Nu börjar vår dunderhärliga Spa-helg! Tåget går runt åtta från centralen, så om ett tag ska vi åka hemifrån :)



Ska försöka ta lite bilder där borta, men ingen data kommer följa, så det blir sen uppdatering imorn kväll istället!

Ha en bra helg!

2010!!

2010 firades in i Nacka, med pusskalas och massa fyrverkerier! Men för första året kände jag mig obekväm mitt bland alla raketer. Det smällde högt och ljudligt och överallt ikring där vi stod, och jag hoppade till varannan sekund haha. Men fint var det iallafall!

Vart en rätt så lugn kväll, men supergod mat och massa trevligt sällskap gjorde ändå kvällen perfekt!

Njut av det nya året, och chansen för nya äventyr och upplevelser!

Imorgon tidigt åker jag och Mami iväg till ett Spa i Nyköping! Åh vad jag ser fram emot det! Vet inte hur det blir med tillgång till internet där eller om jag ska ta med datan, men annars får jag skriva om allt efter helgen! Ska bli kul att kolla runt lite i den staden med, ingen aning om hur det är där :)

Nu blir det att packa en liten väska till helgen, sen blir det fredagsmys! Tror jag måste ta mig en titt på bönderna på 4:an klockan åtta med. Inte har man väl kunnat missa dem under hösten, hehe dem är ju för ?härliga? :P

RSS 2.0